Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Infostudova kampanja osvojila nagradu za najbolja PR ostvarenja

  • Početna
  • Vesti
  • Infostudova kampanja osvojila nagradu za najbolja PR ostvarenja

Sajt Poslovi.infostud.com i kompanija Infostud osvojili su godišnju nagradu Društva za odnose sa javnošću za najbolju PR komunikaciju u integrisanim kampanjama za projekat „Kako preživeti grozan posao ili pronaći bolji“.

SajtPoslovi.infostud.com i kompanija Infostudosvojili su godišnju nagradu Društva za odnose sa javnošćuza najbolju PR komunikaciju u integrisanim kampanjama za projekat“ Kako preživeti grozan posao ili pronaći bolji„.

Kampanja „Kako preživeti grozan posao ili pronaći bolji“koju je sajt Poslovi.infostud.com realizovao u saradnji sa agencijom McCann krajem prošle godine, odnela je pobedu u kategoriji PR komunikacija u integrisanim kampanjama gde se nadmetala sa projektima koje su radili Executive Group i Vip mobile iNew Moment New Ideas Company i Carlsberg Srbija.

Nagrada Priznanje se već tradicionalno dodeljuje poslednjih 18 godina, aove godine, u 13 kategorija, prijavljeno je ukupno 68 projekata. U finalnom izboru našlo se 30 radova iz korporativnog, javnog i neprofitnog sektora.Pored glavnih nagrada, dodeljena su i prizanja u dve posebne kategrorije – nagrada za najboljeg komunikatora koja nosi ime nedavno preminulog kolege Srđana Ðurića, i nagrada za najbolji akademski rad“Dr Dragutin Vračar“

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje