Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Инфостудова кампања освојила награду за најбоља ПР остварења

  • Početna
  • Vesti
  • Инфостудова кампања освојила награду за најбоља ПР остварења

Сајт Послови.инфостуд.цом и компанија Инфостуд освојили су годишњу награду Друштва за односе са јавношћу за најбољу ПР комуникацију у интегрисаним кампањама за пројекат „Како преживети грозан посао или пронаћи бољи“.

СајтПослови.инфостуд.цом и компанија Инфостудосвојили су годишњу награду Друштва за односе са јавношћуза најбољу ПР комуникацију у интегрисаним кампањама за пројекат“ Како преживети грозан посао или пронаћи бољи„.

Кампања „Како преживети грозан посао или пронаћи бољи“коју је сајт Послови.инфостуд.цом реализовао у сарадњи са агенцијом МцЦанн крајем прошле године, однела је победу у категорији ПР комуникација у интегрисаним кампањама где се надметала са пројектима које су радили Еxецутиве Гроуп и Вип мобиле иНеw Момент Неw Идеас Цомпанy и Царлсберг Србија.

Награда Признање се већ традиционално додељује последњих 18 година, аове године, у 13 категорија, пријављено је укупно 68 пројеката. У финалном избору нашло се 30 радова из корпоративног, јавног и непрофитног сектора.Поред главних награда, додељена су и призања у две посебне категрорије – награда за најбољег комуникатора која носи име недавно преминулог колеге Срђана Ðурића, и награда за најбољи академски рад“Др Драгутин Врачар“

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje