Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Infostudovi sajtovi ponovo među 50 najboljih

Infostudovi sajtovi su se ponovo našli među pedeset najboljih domaćih Web sajtova u tradicionalnom izboru koji časopis PC Press organizuje još od 1997. godine, od početka razvoja Interneta u Srbiji. U ovogodišnjem, 17. po redu izboru održanom u Skupštini grada sajtovi su podeljeni u deset kategorija, a Infostudovi sajtovi su se našli među najboljima u kategoriji Društvo i humanost. 

Infostudovi sajtovi su se ponovo našli među pedeset najboljih domaćih Web sajtova u tradicionalnom izboru koji časopis PC Press organizuje još od 1997. godine, od početka razvoja Interneta u Srbiji.

U ovogodišnjem, 17. po redu izboru, održanom u Skupštini grada Beograda, sajtovi su podeljeni u deset kategorija, a Infostudovi sajtovi su se našli među najboljima u kategoriji Društvo i humanost. Pobednik u ovoj kategoriji je sajt Fondacijadivac.org.

Prisutnima na dodeli nagrada u Skupštini grada su se obratili Dejan Ristanović, glavni i odgovorni urednik časopisa PC Press, pomoćnik ministra za spoljnu i unutrašnju trgovinu i telekomunikacija Nebojša Vasiljević, Danko Jevtović, direktor RNIDS-a, kao i dobitnici priznanja.

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje