Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Инфостудови сајтови поново међу 50 најбољих

  • Početna
  • Vesti
  • Инфостудови сајтови поново међу 50 најбољих

Инфостудови сајтови су се поново нашли међу педесет најбољих домаћих Wеб сајтова у традиционалном избору који часопис ПЦ Пресс организује још од 1997. године, од почетка развоја Интернета у Србији. У овогодишњем, 17. по реду избору одржаном у Скупштини града сајтови су подељени у десет категорија, а Инфостудови сајтови су се нашли међу најбољима у категорији Друштво и хуманост. 

Инфостудови сајтови су се поново нашли међу педесет најбољих домаћих Wеб сајтова у традиционалном избору који часопис ПЦ Пресс организује још од 1997. године, од почетка развоја Интернета у Србији.

У овогодишњем, 17. по реду избору, одржаном у Скупштини града Београда, сајтови су подељени у десет категорија, а Инфостудови сајтови су се нашли међу најбољима у категорији Друштво и хуманост. Победник у овој категорији је сајт Фондацијадивац.орг.

Присутнима на додели награда у Скупштини града су се обратили Дејан Ристановић, главни и одговорни уредник часописа ПЦ Пресс, помоћник министра за спољну и унутрашњу трговину и телекомуникација Небојша Васиљевић, Данко Јевтовић, директор РНИДС-а, као и добитници признања.

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje