Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Оснивач и сувласник Инфостуда у жирију на СтартУП ливе

  • Početna
  • Vesti
  • Оснивач и сувласник Инфостуда у жирију на СтартУП ливе

Бранимир Гајић, један од оснивача и сувласник компаније Инфостуда наћи ће се у жирију на догађају СтартУП ливе  од 12.-14. априла у Новом Саду.

СтартУП лајв је тродневни догађај који има за циљ да се људи различитих образовних профила повежу, представе своју пословну идеју, едукују, мотивишу и усмере како би њихов пројекат остварио свој максимални професионални потенцијал. Догађај ће се одржати од 12. до 14. априла 2013. године у националном парку Фрушка Гора, надомак Новог Сада.

Главни учесници овог догађаја су појединци или групе људи који имају занимљив, перспективан и иновативан пројекат, а којима недостаје одређени сегмент у циклусу професионалног развоја при његовој реализацији. Учесници ће током догађаја моћи да рачунају на помоћ ментора који су стручњаци у својим областима рада.Најбољи пројекти ће бити изгласани од стране специјалног жирија у ком се налази и Бранимир Гајић, један од оснивача и сувласник компаније Инфостуд.

Догађај је пре свега едукативног карактера. Учесници ће кроз конкретан рад стећи одређено знање из области које до тада нису добро познавали, а које су битне за реализацију њихових пројеката. Поред тога имају могућност да упознају и раде са људима који деле њихову визију и верују у њихов пројекат. Уз помоћ ментора, врхунских стручњака, учесници ће унапредити своје пројекте, а уколико инвеститори препознају њихов комерцијални потенцијал, постоји могућност остваривања дугорочније сарадње која ће бити подржана и финансијски.

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje