Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Освојите једну од 12 стипендија за српске менаџере!

  • Početna
  • Vesti
  • Освојите једну од 12 стипендија за српске менаџере!

Цотругли Бусинесс Сцхоол у сарадњи са Инфостудовим сајтовима Курсеви.цом и МојТим.цом другу годину за редом награђује српску пословну јавност стипендијама за међународно акредитоване МБА програме у укупној вредности од 105.000€.

Цотругли Школа бизниса у сарадњи са Инфостудовим сајтовима Kursevi.com и MojTim.com другу годину за редом награђује српску пословну јавност стипендијама за међународно акредитоване МБА програме у укупној вредности од 105.000€. Реч је о укупно 12 стипендија за пословне последипломске програме на међународној пословној школи ЦОТРУГЛИ Школи бизниас. Осим Србије, ова школа делује на тржиштима Македоније, БиХ, Словеније, Хрватске и Бугарске, док су главни центри школе у Београду и Загребу.

Како се пријавити?

У свакој категорији додељује се једна пуна и пет половичних стипендија, у укупној вредности од 105.000 евра. Селекцијском процесу могу приступити сви заинтересовани читаоци који знају енглески језик, завршили су факултет и имају потребно радно искуство.

Процес за пријаве се састоји од 2 круга:

  1. ако испуњавате тражене услове, пријавите се овде
  2. након он-лине пријеве добићете апликацијски материјал којег испуњеног на енглеском треба маилом вратити најкасније до 21. марта 2012.

Програми за које додељујемо стипендије се разликују по годинама радног искуства кандидата. Оба програма су потпуно компатиблини за сталним радним односом и изискују минималан изостанак са посла. Осим тога, оба програма су међународно акредитована (АМБА акредитација), што их сврстава уз раме најбољих светских програма и школа. АМБА акредитацију имају најпрестижније пословне школе као што суINSAED, IMD, London Business School, ESCP Europe, Bocconi,итд.

Егзекјутив МБА програм је намењен вишем и средњем нивоу менаџмента, као и самосталним предузетницима који желе да стекну конкретна пословна знања и вештине, која одмах могу примењивати у својим организацијама. Предавања, тј. модули се одржавају у просеку један продужени викенд месечно (од петка до недеље), у Београду.

МБА програм је намењен млађем и средњем нивоу менаџмента са мање година пословног искуства (минимално 3). Будући да је реч о младим људима (просек година је 28), који још нису превише везани радним и породичним обвезама, програм омогућује путовања у земље ЈИ Европе и регионално умрежавање.

Детаљније информације о стипендијама доступне су на стипендијском Форуму који се одржава 15. марта у 18ч у простору ЦОТРУГЛИ Бусинесс Сцхоол у Београду. Пријавите се овде!

Услови такмичења за стипендије за Еxецутиве МБА програм

• завршен факултет
• активно знање енглеског језика
• најмање 5 година радног искуства
• менаџерско искуство

Услови такмичења за стипендије за МБА програм
• завршен факултет
• активно знање енглеског језика
• најмање 3 године радног искуства

Линк за пријаве:
www.cotrugli.eu/scholarships

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje