Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Osvojite jednu od 12 stipendija za srpske menadžere!

  • Početna
  • Vesti
  • Osvojite jednu od 12 stipendija za srpske menadžere!

Cotrugli Business School u saradnji sa Infostudovim sajtovima Kursevi.com i MojTim.com drugu godinu za redom nagrađuje srpsku poslovnu javnost stipendijama za međunarodno akreditovane MBA programe u ukupnoj vrednosti od 105.000€.

Cotrugli Škola biznisa u saradnji sa Infostudovim sajtovima Kursevi.comMojTim.com drugu godinu za redom nagrađuje srpsku poslovnu javnost stipendijama za međunarodno akreditovane MBA programe u ukupnoj vrednosti od 105.000€. Reč je o ukupno 12 stipendija za poslovne poslediplomske programe na međunarodnoj poslovnoj školi COTRUGLI Školi biznias. Osim Srbije, ova škola deluje na tržištima Makedonije, BiH, Slovenije, Hrvatske i Bugarske, dok su glavni centri škole u Beogradu i Zagrebu.

Kako se prijaviti?

U svakoj kategoriji dodeljuje se jedna puna i pet polovičnih stipendija, u ukupnoj vrednosti od 105.000 evra. Selekcijskom procesu mogu pristupiti svi zainteresovani čitaoci koji znaju engleski jezik, završili su fakultet i imaju potrebno radno iskustvo.

Proces za prijave se sastoji od 2 kruga:

  1. ako ispunjavate tražene uslove, prijavite se ovde
  2. nakon on-line prijeve dobićete aplikacijski materijal kojeg ispunjenog na engleskom treba mailom vratiti najkasnije do 21. marta 2012.

Programi za koje dodeljujemo stipendije se razlikuju po godinama radnog iskustva kandidata. Oba programa su potpuno kompatiblini za stalnim radnim odnosom i iziskuju minimalan izostanak sa posla. Osim toga, oba programa su međunarodno akreditovana (AMBA akreditacija), što ih svrstava uz rame najboljih svetskih programa i škola. AMBA akreditaciju imaju najprestižnije poslovne škole kao što suINSAED, IMD, London Business School, ESCP Europe, Bocconi,itd.

Egzekjutiv MBA program je namenjen višem i srednjem nivou menadžmenta, kao i samostalnim preduzetnicima koji žele da steknu konkretna poslovna znanja i veštine, koja odmah mogu primenjivati u svojim organizacijama. Predavanja, tj. moduli se održavaju u proseku jedan produženi vikend mesečno (od petka do nedelje), u Beogradu.

MBA program je namenjen mlađem i srednjem nivou menadžmenta sa manje godina poslovnog iskustva (minimalno 3). Budući da je reč o mladim ljudima (prosek godina je 28), koji još nisu previše vezani radnim i porodičnim obvezama, program omogućuje putovanja u zemlje JI Evrope i regionalno umrežavanje.

Detaljnije informacije o stipendijama dostupne su na stipendijskom Forumu koji se održava 15. marta u 18č u prostoru COTRUGLI Business School u Beogradu. Prijavite se ovde!

Uslovi takmičenja za stipendije za Executive MBA program

• završen fakultet
• aktivno znanje engleskog jezika
• najmanje 5 godina radnog iskustva
• menadžersko iskustvo

Uslovi takmičenja za stipendije za MBA program
• završen fakultet
• aktivno znanje engleskog jezika
• najmanje 3 godine radnog iskustva

Link za prijave:
www.cotrugli.eu/scholarships

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje