Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Отворене пријаве за БизКод5

  • Početna
  • Vesti
  • Отворене пријаве за БизКод5

У организацији Инфостуд групе, а у сарадњи са Високом техничком школом и Економским факултетом у Суботици, 28. и 29. марта, пети пут заредом, одржаће се БИЗКОД – студентско такмичење за програмере и економисте.

По 10 тимова ће се такмичити у оба дела такмичења . Биз део се односи на решавање бизнис проблема, док се код део односи на програмирање. Сваки тим ће бројати по четири члана којима ће у решавању проблема велику помоћ пружити и ментор из Инфостуд групе.

Такмичари ће имати 24 часа да осмисле своју идеју и да је презентују на што интересантнији начин пред стручним жиријем. Током такмичења учесници ће имати прилику да покажу своју креативност, иновативност, вештину комуникације, такмичарски дух и самосталност у истраживачком раду.

Пријаве за такмичење су отворене до 1. марта.

Ево шта Виктор Кадар, двоструки учесник такмичења Бизкод каже о свом искуству на такмичењу:

„ Осећај је био веома добар, што смо могли од програмера са вишегодишњим искуством научити током такмичења о програмирању, расподели послова, расподели времена, презентацији производа, као и много другог. Био је веома велик изазов радити преко 24 сата и решавати проблеме, међутим истовремено се нисмо осећали уморно пошто је компанија Инфостуд учинила све, а и више од тога, да се одлично осећамо током такмичења. Овом такмичењу сам и захвалан што сам имао прилику да одрадим праксу у ИПГ-у, где сам присвојио основе Ларавел Фрамеwорка, радио на ливе пројектима, и добио увод у свакодневницу једне фирме, а у чијим сам канцеларијама чак и свој дипломски могао радити у модерном окружењу. Свакоме бих препоручио ако има могућности да се пријави на бизкод.“

Бесплатна радионица за студенте

Бесплатна радионица за студенте

Такође, у оквиру припрема за Бизкод5 Инфостуд организује БЕСПЛАТНУ радионицу на тему: „Како написати ЦВ?“. На радионици ћете чути савете о томе шта један ЦВ треба, а шта не треба да садржи, које информације су важне ХР-овима, као и примере из праксе. Такође, како да представите своје искуство и образовање како бисте показали вештине које су потребне позицији за коју се пријављујете.

Радионица ће се одржати 12.02. у 15х у просторијама Инфостуда у Суботици (Матије Корвина 17, хотел Галерија ИВ спрат).

Пријаве за радионицу су отворене до 11.02 на следећем линку.

За све детаљне информације можете нас пратити:

bizkod.v5.0

@bizkod.takmicenje

bizkod.rs

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje