Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Otvorene prijave za BizKod5

U organizaciji Infostud grupe, a u saradnji sa Visokom tehničkom školom i Ekonomskim fakultetom u Subotici, 28. i 29. marta, peti put zaredom, održaće se BIZKOD – studentsko takmičenje za programere i ekonomiste.

Po 10 timova će se takmičiti u oba dela takmičenja . Biz deo se odnosi na rešavanje biznis problema, dok se kod deo odnosi na programiranje. Svaki tim će brojati po četiri člana kojima će u rešavanju problema veliku pomoć pružiti i mentor iz Infostud grupe.

Takmičari će imati 24 časa da osmisle svoju ideju i da je prezentuju na što interesantniji način pred stručnim žirijem. Tokom takmičenja učesnici će imati priliku da pokažu svoju kreativnost, inovativnost, veštinu komunikacije, takmičarski duh i samostalnost u istraživačkom radu.

Prijave za takmičenje su otvorene do 1. marta.

Evo šta Viktor Kadar, dvostruki učesnik takmičenja Bizkod kaže o svom iskustvu na takmičenju:

„ Osećaj je bio veoma dobar, što smo mogli od programera sa višegodišnjim iskustvom naučiti tokom takmičenja o programiranju, raspodeli poslova, raspodeli vremena, prezentaciji proizvoda, kao i mnogo drugog. Bio je veoma velik izazov raditi preko 24 sata i rešavati probleme, međutim istovremeno se nismo osećali umorno pošto je kompanija Infostud učinila sve, a i više od toga, da se odlično osećamo tokom takmičenja. Ovom takmičenju sam i zahvalan što sam imao priliku da odradim praksu u IPG-u, gde sam prisvojio osnove Laravel Frameworka, radio na live projektima, i dobio uvod u svakodnevnicu jedne firme, a u čijim sam kancelarijama čak i svoj diplomski mogao raditi u modernom okruženju. Svakome bih preporučio ako ima mogućnosti da se prijavi na bizkod.“

Besplatna radionica za studente

Besplatna radionica za studente

Takođe, u okviru priprema za Bizkod5 Infostud organizuje BESPLATNU radionicu na temu: „Kako napisati CV?“. Na radionici ćete čuti savete o tome šta jedan CV treba, a šta ne treba da sadrži, koje informacije su važne HR-ovima, kao i primere iz prakse. Takođe, kako da predstavite svoje iskustvo i obrazovanje kako biste pokazali veštine koje su potrebne poziciji za koju se prijavljujete.

Radionica će se održati 12.02. u 15h u prostorijama Infostuda u Subotici (Matije Korvina 17, hotel Galerija IV sprat).

Prijave za radionicu su otvorene do 11.02 na sledećem linku.

Za sve detaljne informacije možete nas pratiti:

bizkod.v5.0

@bizkod.takmicenje

bizkod.rs

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje