Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Презентација сајта пријемни.инфостуд.цом пред око 130 суботичких матураната

  • Početna
  • Vesti
  • Презентација сајта пријемни.инфостуд.цом пред око 130 суботичких матураната

Презентација о важности високог образовања и правог одабира будуће професије коју су заједнички организовали Градска управа Суботице и сајт prijemni.infostud.com привукла је 10. децембра у суботичкој Градској кући око 130 матураната из Суботице и околине.

Презентација о важности високог образовања и правог одабира будуће професије коју су заједнички организовали Градска управа Суботице и сајт prijemni.infostud.com привукла је 10. децембра у суботичкој Градској кући око 130 матураната из Суботице и околине. Заинтересовани матуранти могли су да чују велики број информација о могућностима студирања у Србији, шта им је све потребно за адекватан професионални развој и успех на пријемном испиту, али и добију увид у друге садржаје и услуге које, на једном месту, нуди веб сајтprijemni.infostud.com, специјализован за упис на високе школе и факултете.

Презентацију која се одржавала у склопу дугорочног пројекта и кампање “Вреди студирати” отворио је Слободан Чампраг, члан Градског већа задуженог за образовање.испред Инфостуда присутним будућим студентима обратили су се Елена Ердељановић и Чонгор Фаркаш из Инфостуда.

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje