Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Prezentacija sajta prijemni.infostud.com pred oko 130 subotičkih maturanata

  • Početna
  • Vesti
  • Prezentacija sajta prijemni.infostud.com pred oko 130 subotičkih maturanata

Prezentacija o važnosti visokog obrazovanja i pravog odabira buduće profesije koju su zajednički organizovali Gradska uprava Subotice i sajt prijemni.infostud.com privukla je 10. decembra u subotičkoj Gradskoj kući oko 130 maturanata iz Subotice i okoline.

Prezentacija o važnosti visokog obrazovanja i pravog odabira buduće profesije koju su zajednički organizovali Gradska uprava Subotice i sajt prijemni.infostud.com privukla je 10. decembra u subotičkoj Gradskoj kući oko 130 maturanata iz Subotice i okoline. Zainteresovani maturanti mogli su da čuju veliki broj informacija o mogućnostima studiranja u Srbiji, šta im je sve potrebno za adekvatan profesionalni razvoj i uspeh na prijemnom ispitu, ali i dobiju uvid u druge sadržaje i usluge koje, na jednom mestu, nudi veb sajtprijemni.infostud.com, specijalizovan za upis na visoke škole i fakultete.

Prezentaciju koja se održavala u sklopu dugoročnog projekta i kampanje “Vredi studirati” otvorio je Slobodan Čamprag, član Gradskog veća zaduženog za obrazovanje.ispred Infostuda prisutnim budućim studentima obratili su se Elena Erdeljanović i Čongor Farkaš iz Infostuda.

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje