Priče iz Inspira grupe

Upoznaj naš tim. Ovo su priče naših zaposlenih.

BizKod – Iskustvo koje jača snagu tima

Svaki dan, svakome dok dolazi na posao prolazi kroz glavu lista šta taj dan treba da urade, stvari koje su bitne kako bi se istakli i karijerno napredovali.

Kroz takve dane, ređe se nailazi na događaje koji predstavljaju snagu tima, a da to nije neki projekat na kome je zadatak celog tima bio da postignu neke rezultate.  

Kao neko ko je tri godine učestvovao na BizKodu kao žiri, mentor i koordinator mentora, mogu BizKod da istaknem kao jedan od najboljih primera za vrednovanje snage tima, dobru volju i trud da nešto postignemo van radne svakodnevnice.

Ideja koja je počela sa svega dve osobe, iz godine u godnu je rasla i organizacija događaja je postala puno zahtevnija. Kompletno zavisi od dobre volje i truda pojedinaca, koji doprinose u raznim delovima projekta.  

Za mnoge koji nisu učestvovali u organizaciji BizKoda, glavna stvar koja se ističe su verovatno Biz i Kod mentori, koji su prisutni sve vreme uz timove tokom 24 sata trajanja i pomažu svojim timovima oko nedoumica i kako da jasno razrade rešenje na zadatu temu.

To je samo jedan mali deo celog događaja – prošle godine nas je bilo šezdesetak koji smo učestvovali kroz razne aktivnosti:

  • organizovanje i priprema prostora,
  • priprema opreme,
  • planiranje hrane,
  • osmišljavanje zadatka,
  • priprema poklona,
  • promocija, i još mnoge druge. 
bizkod hakaton - bizkod studentsko takmicenje - bizkod takmicenje

 

Organizacija može biti izazovna, ali niko nije sam u tome. Tu su uvek bile kolege koji su već učestvovali prethodnih godina i svi su voljni da pomognu i posavetuju.

Priprema traje par meseci, i onda se sve to svede na 24 sata tokom kojih nam dolaze timovi studenata, rade na svojim zadacima i na kraju predstavljaju svoja rešenja na zadatak.

Oba dana i tokom cele noći smo svi na okupu, družimo se i pomažemo u atmosferi za koju niko ne bi rekao da je „na poslu“. 

BizKod kao ceo događaj je sjajna prilika za upoznavanje ljudi iz različitih sektora i biznisa, i da kroz zajedničke aktivnosti podelimo neka iskustva, znanje i usput se zabavimo.

Dokaz je da kada spojimo individualne doprinose, možemo stvoriti nešto zaista posebno i za nas, a i za studente koji dolaze da učestvuju i nauče nešto novo.

Vrednujemo snagu tima“ je nešto što zaista najviše dolazi do izražaja u ovakvim momentima gde se, iz godine u godinu, BizKod dodatno unapređuje i razvija, i svaki put bude iskustvo za pamćenje.  

Ako želite da probate nešto zanimljivo, ili priliku da se povežete i učite kroz iskustvo timskog rada, toplo vam preporučujem da se uključite u sledeći BizKod!

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje