Priče iz Inspira grupe

Upoznaj naš tim. Ovo su priče naših zaposlenih.

Dan pogramera Polovnih automobila

Ako želite da budete deo jednog mladog tima koji voli da uči i deli svoje znanje, proslavljajući uspone i padove, onda smo mi tim za vas!

Ako želite da budete deo jednog mladog tima koji voli da uči i deli svoje znanje, proslavljajući uspone i padove, onda smo mi tim za vas!

Dan programera Polovnih automobila je poprilično dinamičan i pun raznih izazova. Svaki dan započinjemo jutarnjim sastankom, na kome svako od kolega izlaže šta će raditi tokom dana. Kada završimo sa sastankom uglavnom zajedno doručkujemo, skuvamo kafu ili čaj i spremni smo za programiranje. ?

Pred nama su razni izazovi tokom dana: novi feature-i, unapređenja postojećih, održavanje aplikacije (Android, iOS) u saradnji sa eksternim partnerima, analitika, unapređenja na sistemu u saradnji sa sistem administratorima, mentorstva sa juniorima, sastanci sa ostalim timovima sektora u cilju razvijanja što boljih idejnih rešenja. Često se konsultujemo sa kolegama iz razvoja kako bismo našli najbolja rešenja za tekuće implementacije i dobijamo povratne informacije kako su prošle prethodne.

Dosta pažnje posvećujemo atmosferi na poslu, uvek gledamo da se sve odvija po fer pleju, da u svakom trenutku svako može izneti svoje mišljenje i potražiti savet ili pomoć. Verujemo da je atmosfera jedna od glavnih stvari u koju je potrebno ulagati, jer želimo da srećni dolazimo i odlazimo sa posla. Pored toga se i privatno družimo, što povoljno utiče na ojačavanje tima i saradnju. Često se dešava da odigramo koju partiju stonog tenisa, stonog fudbala ili neku igricu na VR-u, kako bi se malo opustili i skrenuli misli sa posla.

Uvek gledamo da napredujemo što više individualno i kao tim tako da konstantno pronalazimo konferencije ili obuke koje bi mogli da pohađamo kako bismo bili što bolji u svom poslu i samim tim unapredili naš tim. Neke od konferencija koje smo nedavno posetili su Percona, Symfony Con, PHP conference, Data Science Conference, Voxxed Days…

Dosta vremena posvećujemo i obuci novozaposlenih, stavljamo akcenat na kvalitet obuke i redovno pratimo njihov razvoj, kako bismo mogli da unapredimo plan obuke i maksimalno iskoristimo potencijale svih novozaposlenih. Vreme obuke nije fiksno jer svaka osoba uči na svoj način, nekome je potrebno manje, a nekome više vremena i zato uvek gledamo da damo svoj maksimum kako bi obuka prošla što bolje i da ta osoba što pre može početi samostalno da radi uz povremene konsultacije.

Ukoliko vidiš sebe u ovoj priči pridruži se timu, a mi ćemo učiniti sve da se što pre uklopiš, kako bismo zajedno nastavili da rastemo!

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje