Priče iz Inspira grupe

Upoznaj naš tim. Ovo su priče naših zaposlenih.

Дан пограмера Половних аутомобила

Ако желите да будете део једног младог тима који воли да учи и дели своје знање, прослављајући успоне и падове, онда смо ми тим за вас!

Ако желите да будете део једног младог тима који воли да учи и дели своје знање, прослављајући успоне и падове, онда смо ми тим за вас!

Дан програмера Половних аутомобила је поприлично динамичан и пун разних изазова. Сваки дан започињемо јутарњим састанком, на коме свако од колега излаже шта ће радити током дана. Када завршимо са састанком углавном заједно доручкујемо, скувамо кафу или чај и спремни смо за програмирање. ?

Пред нама су разни изазови током дана: нови феатуре-и, унапређења постојећих, одржавање апликације (Android, iOS) у сарадњи са екстерним партнерима, аналитика, унапређења на систему у сарадњи са систем администраторима, менторства са јуниорима, састанци са осталим тимовима сектора у циљу развијања што бољих идејних решења. Често се консултујемо са колегама из развоја како бисмо нашли најбоља решења за текуће имплементације и добијамо повратне информације како су прошле претходне.

Доста пажње посвећујемо атмосфери на послу, увек гледамо да се све одвија по фер плеју, да у сваком тренутку свако може изнети своје мишљење и потражити савет или помоћ. Верујемо да је атмосфера једна од главних ствари у коју је потребно улагати, јер желимо да срећни долазимо и одлазимо са посла. Поред тога се и приватно дружимо, што повољно утиче на ојачавање тима и сарадњу. Често се дешава да одиграмо коју партију стоног тениса, стоног фудбала или неку игрицу на ВР-у, како би се мало опустили и скренули мисли са посла.

Увек гледамо да напредујемо што више индивидуално и као тим тако да константно проналазимо конференције или обуке које би могли да похађамо како бисмо били што бољи у свом послу и самим тим унапредили наш тим. Неке од конференција које смо недавно посетили су Percona, Symfony Con, PHP conference, Data Science Conference, Voxxed Days…

Доста времена посвећујемо и обуци новозапослених, стављамо акценат на квалитет обуке и редовно пратимо њихов развој, како бисмо могли да унапредимо план обуке и максимално искористимо потенцијале свих новозапослених. Време обуке није фиксно јер свака особа учи на свој начин, некоме је потребно мање, а некоме више времена и зато увек гледамо да дамо свој максимум како би обука прошла што боље и да та особа што пре може почети самостално да ради уз повремене консултације.

Уколико видиш себе у овој причи придружи се тиму, а ми ћемо учинити све да се што пре уклопиш, како бисмо заједно наставили да растемо!

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje