Priče iz Inspira grupe

Upoznaj naš tim. Ovo su priče naših zaposlenih.

Моје хонорарство у Инфостуду

Сви ми маштамо о будућности, од малена размишљамо шта бисмо волели да будемо када одрастемо, којим послом да се бавимо. У 21. веку, у ком се положај младих на тржишту рада налази на нимало завидном нивоу, у времену у ком мораш сам да се избориш за своје место у тржишној утакмици, непрекидно да учиш и усавршаваш се, неискусна и помало уплашена упловљавам у пословни свет.

Да ли сте се икада запитали како снови постају стварност? ?

Сви ми маштамо о будућности, од малена размишљамо шта бисмо волели да будемо када одрастемо, којим послом да се бавимо. У 21. веку, у ком се положај младих на тржишту рада налази на нимало завидном нивоу, у времену у ком мораш сам да се избориш за своје место у тржишној утакмици, непрекидно да учиш и усавршаваш се, неискусна и помало уплашена упловљавам у пословни свет. Право из амфитеатра економског факултета у канцеларију компаније Инфостуд. ?

Морам признати да никада нисам била тип који је статичан и који чека да му нешто падне са неба. Напротив, свој новац сам почела зарађивати још у средњој школи. Иако ти послови нису били оличење моје струке, заиста сам много научила, изградила се као личност и стекла храброст да конкуришем за посао на којем се тренутно налазим. Све ово наводим како би младим људима доказала да се заиста све може постићи са мало труда, жеље, рада и веровања у себе. Никад не штедите на знању и труду. Све се може када се то заиста жели. И највећи таленти се губе у нераду, а упоран рад све побеђује.

Од првог дана мог хонораства у Инфостуду, трудила сам се да трајно усвојим знања како бих квалитетно и на време извршила сваки задатак који се нађе на мом пословном путу. Моје колеге, драги Инфостудовци, су позитивне особе које су ме прихватиле као део свог тима, иако сам само хонорарац. Од њих сам добијала само подршку, разумевање и похвале за све добро урађене задатке. Несебично дељење знања, неограниченост, уважавање туђих идеја и мишљења, осмех, добра тимска атмосфера, међусобно поштовање и позитивана енергија је оно што најбоље описује особе које сам упознала у протеклих пет месеци.

У оваквом пословном окружењу, увек сам се трудила да не изневерим особе које су издвојиле и изабрале баш мене од неколицине кандидата који су присуствовали тестирању и разговорима.

Чињеница је да нису сви људи специјалисти, још мање њих досегне врхунце у уметности, многи су погонски радници или радници у пољу, али желим да нагласим да нема неважног посла. Сваки посао који користи важан је и треба га квалитетно и одговорно извршавати, а има ли веће среће уколико још и волиш оно што радиш?

Сваком задатку који сам радила желела сам да додам нешто своје, имала сам довољно слободе и то је оно што је учинило да сваки дан, односно сат, проведен у овој столици не представља узалудно потрошено време.

Ја настављам да и даље упорно и сигурним кораком крчим путеве у својој даљој каријери, успут обављам посао који волим и својим искуством сведочим да будућност припада особама које верују у своје снове. ?

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje