Priče iz Inspira grupe

Upoznaj naš tim. Ovo su priče naših zaposlenih.

Na pravom mestu u pravo vreme

Radno okruženje koje u vama izvlači ono pozitivno, ono lepo i pokretačko – takav je moj posao. Ima li nešto lepše od toga? ?

Kako sam došla u Infostud?

Zaposlila sam se u Infostud kao honorarni saradnik u Prodaji u trenutku kada sam odlučila da napustim svoju struku i počnem nešto ispočetka. Radila sam 9 godina kao profesor srpskog jezika i ono što mi je svih tih godina nedostajalo na radnom mestu, pronašla sam u Infostudu već prvog dana, a to je zdrava i motivišuća atmosfera. Ovde sam od 2018. godine i od prvog trenutka osećam da sam na pravom mestu u pravo vreme.

Honorarni posao u Prodaji podrazumeva razna operativna zaduženja koja imaju za cilj da rasterete kolege u Prodaji i u Korisničkoj podršci. U isto vreme, ta pozicija vam daje pristup mnogim kul i korisnim infromacijama, otvara vam mnoga vrata, a vaše je da te informacije iskoristite za svoj razvoj, da pitate sve što vas zanima, da učite i da se maksimalno trudite da posao obavite kako treba. Ja sam uradila sve to. ? A kada na sve ovo dodate menadžere koji vam čuvaju leđa, imaju puno poverenje u vas, umeju da prepoznaju u vama nešto što niste ni znali da posedujete pa vas guraju napred, može li bolje od toga?! ?

Kako sam prešla na poziciju akvizitera?

Nije mi bilo teško da u ovakvom okruženju, u kojem kolege nesebično dele svoje znanje i iskustvo, pronađem svoje mesto i da sa honorarne pozicije pređem na poziciju akvizitera. Baš u trenutku kad sam završavala svoj honorarni ugovor, ukazala se potreba za formiranjem pozicije akvizitera. I sve se namestilo kako treba.

Prijalo mi je što je ta pozicija podrazumevala: procedure koje imaju za cilj ostvarivanje saradnje sa potpuno novim klijentima, kao i onima koji se neko vreme nisu oglašavali kod nas, istraživački rad i u direktnu komunikaciju sa poslodavcima. Uživala sam u svakom segmentu ovog posla.

Kako sam postala tim lid?

Baš pred koronu sam otišla na trudničko i porodiljsko odsustvo pa sam dobar deo vremena, kao i vi, provela kod kuće. Vratila sam se prošlog septembra u tim akvizitera u kojem nisam poznavala nijednog kolegu. Međutim, vrlo brzo smo se skontali, našli zajednički jezik i počeli fantastično da funkcionišemo. Prirodnim tokom je došlo do toga da sam na sebe preuzimala neka kompleksnija zaduženja, analitiku i revidiranja postojećih procedura. Sve to je dovelo do toga da sam danas na pozciiji tim lida akvizitera.

I dalje se bavim operativnim delom akvizicije, samo što uz to sad idu i neke malo drugačije obaveze u kojima maksimalno uživam jer imam ljude sa kojima se razumem i koji takođe uživaju u svom poslu.

Zašto obožavam svoj posao?

Znate li onaj osećaj kada ste među svojima i možete da budete ono što jeste svakog dana a da pritom radite posao koji vam se dopada? Znate li onaj osećaj kada je dovoljan pogled da se razumete sa nekim bez izgovorene reči i kada je samo pogled dovoljan da puknete od smeha? To je radno okruženje u kojem boravim svakog dana, koji iz mene izvlači ono pozitivno, ono lepo i pokretačko. Ima li nešto lepše od ovoga? ?

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje