Priče iz Inspira grupe

Upoznaj naš tim. Ovo su priče naših zaposlenih.

Šta čini posao akvizitera na sajtu Poslovi Infostud tako zanimljivim?

Diplomirani sam inženjer poljoprivrede, sanjala sam da postanem Selin Dion, a gotovo ceo svoj radni vek sam u prodaji, trenutno na poziciji Prodajnog savetnika u Infostudu.

Kažu da moji deserti upotpune svako druženje, tanjir uglavnom ostane prazan, imam skromnu stranicu na Instagramu „kutak“ u koji povremeno odlutam i uživam bez neke obaveze i pritiska. Moja prva prava ljubav bila je pevanje, pevala sam na dečijim festivalima, ali kako nisam nastavila da se razvijam u tom smeru ponekad mi se omakne da na žurkama Infostuda pustim glas.

Imala sam dosta iskustva u radu sa ljudima i u prodaji, ali moji prvi koraci u Infostudu su počeli u martu 2020. godine. Počela sam kao honorarni saradnik, ali sam vrlo brzo dobila i posao u timu prodaje Infostuda.

U toku ove dve godine sam mnogo učila, bila sam i mentor novim kolegama u prodaji, ali sam nastavila da negujem i ulogu učenika prisustvom na raznim obukama i radionicama, jer znanja nikad dosta. Infostud je kompanija koja uvek pozdravlja usavršavanje i daje punu podršku svojim zaposlenima.

Kako radim u timu akvizicije pri prodaji, moj posao je mešavina i operativnih, i istraživačkih i administrativnih aktivnosti ali najzanimljivije mi je da provodim vreme u razgovoru sa klijentima – neke pozovem baš u lošem trenutku pa nisu raspoloženi za priču, nekima ulepšam dan svojim pozivom, a neki meni ulepšaju dan. Upravo taj spoj različitih karaktera, načina komunikacije i pristupa, moj posao čini izazovnim i zanimljivim.

Radim u timu koji nesebično deli svoja iskustva i znanja, a uz to, mi smo spoj totalno različitih ljudi koji su se ujedinili i napravili sjajnu atmosferu za rad. Neki od nas su pravi gurmani i stalno pričaju o hrani, drugi maštaju o dalekim destinacijama i putovanjima, treći nas zasmejavaju, a svima nam je zajedničko da jedni o drugima brinemo i da se međusobono podržavamo kao prava mala porodica.

Najbolji sastanci su definitivno kod kolege Minje u vikendici, i to uz gitaru i logorsku vatru.

Malo manje zanimljivi, ali mnogo korisniji sastanci se odvijaju u našoj sali „Mihajlo Pupin“ kada ceo tim Prodaje „zaseda i pravi velike planove“ kako bi bili što bolji savetnici našim poslodavcima i kandidatima .

Preporučila bih Infostud svima koji su gladni znanja i učenja kao i onima koji vole da rade sa pozitivnim ljudima (ovde smo svi mladi, pre svega duhom). 🙂

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje