Priče iz Inspira grupe

Upoznaj naš tim. Ovo su priče naših zaposlenih.

Шта чини посао аквизитера на сајту Послови Инфостуд тако занимљивим?

  • Početna
  • Priče iz Inspira grupe
  • Шта чини посао аквизитера на сајту Послови Инфостуд тако занимљивим?

Дипломирани сам инжењер пољопривреде, сањала сам да постанем Селин Дион, а готово цео свој радни век сам у продаји, тренутно на позицији Продајног саветника у Инфостуду.

Кажу да моји десерти употпуне свако дружење, тањир углавном остане празан, имам скромну страницу на Инстаграму „кутак“ у који повремено одлутам и уживам без неке обавезе и притиска. Моја прва права љубав била је певање, певала сам на дечијим фестивалима, али како нисам наставила да се развијам у том смеру понекад ми се омакне да на журкама Инфостуда пустим глас.

Имала сам доста искуства у раду са људима и у продаји, али моји први кораци у Инфостуду су почели у марту 2020. године. Почела сам као хонорарни сарадник, али сам врло брзо добила и посао у тиму продаје Инфостуда.

У току ове две године сам много учила, била сам и ментор новим колегама у продаји, али сам наставила да негујем и улогу ученика присуством на разним обукама и радионицама, јер знања никад доста. Инфостуд је компанија која увек поздравља усавршавање и даје пуну подршку својим запосленима.

Како радим у тиму аквизиције при продаји, мој посао је мешавина и оперативних, и истраживачких и административних активности али најзанимљивије ми је да проводим време у разговору са клијентима – неке позовем баш у лошем тренутку па нису расположени за причу, некима улепшам дан својим позивом, а неки мени улепшају дан. Управо тај спој различитих карактера, начина комуникације и приступа, мој посао чини изазовним и занимљивим.

Радим у тиму који несебично дели своја искуства и знања, а уз то, ми смо спој тотално различитих људи који су се ујединили и направили сјајну атмосферу за рад. Неки од нас су прави гурмани и стално причају о храни, други маштају о далеким дестинацијама и путовањима, трећи нас засмејавају, а свима нам је заједничко да једни о другима бринемо и да се међусобоно подржавамо као права мала породица.

Најбољи састанци су дефинитивно код колеге Миње у викендици, и то уз гитару и логорску ватру.

Мало мање занимљиви, али много кориснији састанци се одвијају у нашој сали „Михајло Пупин“ када цео тим Продаје „заседа и прави велике планове“ како би били што бољи саветници нашим послодавцима и кандидатима .

Препоручила бих Инфостуд свима који су гладни знања и учења као и онима који воле да раде са позитивним људима (овде смо сви млади, пре свега духом). 🙂

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje