Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Sajt Infostud.com proglašen za jedan od pet najboljih u Srbiji

  • Početna
  • Vesti
  • Sajt Infostud.com proglašen za jedan od pet najboljih u Srbiji

Prema izboru specijalizovanog kompjuterskog časopisa PC Press, naš sajt proglašen je za jedan od pet  najboljih sajtova u Srbiji u kategoriji „baza znanja“. Reč je o tradicionalnom izboru ovog lista čiji se sud o kvalitetu sajtova i aplikacija zasniva na mišljenju stručnog žirija, glasova posetilaca i statističkim podacima o poseti.  

Prema izboru specijalizovanog kompjuterskog časopisa PC Press, naš sajt proglašen je za jedan od pet najboljih sajtova u Srbiji u kategoriji „baza znanja“. Reč je o tradicionalnom izboru ovog lista čiji se sud o kvalitetu sajtova i aplikacija zasniva na mišljenju stručnog žirija, glasova posetilaca i statističkim podacima o poseti.

U izboru koji nosi naziv „50 najboljih onlajn stvari u 2014. godini“, sajt www.infostud.com našao se u pobedničkom društvu zajedno sa sajtovima www.edukacija.rs, www.it-akademija.com, www.sedmica.rs i www.britishcouncil.rs (koji je proglašen za najbolji u Srbiji u ovoj oblasti).

Zanimljivo je i to što je Android aplikacija sajta Polovni automobili, koji se nalazi u vlasništvu kompanije Infostud, takođe proglašena za jednu od pet najboljih u Srbiji u kategoriji „Android aplikacije“.

Ovu aplikaciju možete skinuti ovde.

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje