Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Šesti „Bizkod“ 21. i 22. maja

Bizkod, šesto po redu takmičenje u rešavanju studije slučaja za studente subotičkih fakulteta, održava se i ove godine, 21. i 22. maja, u organizaciji naše kompanije. Kako se Bizkod pokazao kao dobra tradicija i prilika za sve mlade ljude koji žele da primene svoje znanje u praksi i otvore sebi nove karijerne mogućnosti, i ove godine očekujemo veliki broj ambicioznih i kreativnih ekipa.

Infostud grupa godinama unazad, organizuje takmičenje u saradnji sa Ekonomskim fakultetom i Visokom tehničkom školom iz Subotice, koje su iznedrile veliki broj IT talenata kao i budućih stručnjaka u oblasti inženjerskog menadžmenta. Bizkod je idealna prilika da studenti već tokom svojih studija učestvuju u rešavanju realnog poslovnog problema, oprobaju svoje znanje i kreativnost, vežbaju timski rad, i u isto vreme nauče nešto novo. Pored toga, on otvara i nove mogućnosti za studente u pravcu razvoja njihove karijere, kako je veliki broj sadašnjih Infostudovaca nekada bio učesnik istog takmičenja.

Nakon dve godine pauze, vraćamo se na format hakatona, gde studenti imaju priliku da rade na biznis ideji ili softverskom problemu. Ovogodišnji Bizkodće se održati 21. i 22. maja u prostorijama Infostud grupe, a takmičari će biti podeljeni u ekipe koje će imati zadatak da reše studiju slučaja, zadatu od strane naše kompanije, u roku od 24 sata, nakon čega predstavljaju svoja rešenja. Svake godine dobijamo veliki broj kreativnih i kvalitetnih rešenja, koja i nama kao kompaniji daju nove ideje i priliku da vidimo rad studenata i upoznamo se sa njima, a najbolja rešenja će biti vredno nagrađena! Pored toga, Bizkodje izutetno važan događaj, jer imamo priliku da i na ovaj način negujemo IT talenat studenata, kako je on ključan za razvoj Subotice kao IT centra, kao i za našu kompaniju, gde se mnogi IT stručnjaci nakon završetka studiranja i zaposle.

Do sada se prijavilo oko 50 učesnika, a prijave su otvorene do 26. aprila. Pozivamo sve mlade ljude koji su željni novog znanja i mogućnosti da se oprobaju na Bizkodu i dožive jedno lepo iskustvo.

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje