Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Велико интересовање Новосадјана за презентацију о „Седам навика успешних људи“

  • Početna
  • Vesti
  • Велико интересовање Новосадјана за презентацију о „Седам навика успешних људи“

Више од 150 људи присуствовало је  предавању о „Седам навика ефективних људи“ по методу Стивена Ковија, а  које је универзитетски професор Данило Голијанин, испред компаније Оививио, одржао 25. фебруара у свечаној сали Факултета техничких наука  у Новом Саду. Презентацију су, у оквиру акције „Месец знања у Новом Саду“, организовали Инфостудов сајт знање.инфостуд.цом и „Френклин Ковеј Србија”.

Више од 150 људи присуствовало је предавању о „Седам навика ефективних људи“ по методу Стивена Ковија, а које је универзитетски професор Данило Голијанин, испред компаније Оививио,одржао 25. фебруара у свечаној сали Факултета техничких наука у Новом Саду. Презентацију су, у оквиру акције „Месец знања у Новом Саду“, организовали Инфостудов сајт znanje.infostud.com и „Френклин Ковеј Србија”.

Томислав Ћетковић, уредник образовних сајтова Инфостуда, кометарише презентацију:

“Све оно сто смо хтели да знамо о другима и нама самима а нисмо знали како да додјемо до одговора, представљено је на овој презентацији. На презентацији су нам била понуђена и решења на дилеме са којима се суочавама сваког дана – како да постанем ефикаснији, како да успешно планирам своје циљеве, које особине да променимо како бисмо постали успешнији… И овом приликом, дефинитивно је потврђено да је знање је најбржи и најсигурнији пут ка успеху у било којој области зивота. Све похвале одличном предавачу и заиста инспиративној публици”.

Иначе, предавач Данило Голијанин универзитетски је професор маркетинга и продаје, сертификовани тренер и мотивациони говорник, а био је и директор маркетинга и генерални менаџер у компанијама попут „Филипс”, „Ксерокс“ у Калифорнији, Холандији и Сингапуру.

Најсрећнији посетилац предавања био је Жељко Гвозденац – дипл. маш. инжењер из Новог Сада, који је, у јавном извлачењу, постао добитник вредне награде у виду ДВД кућног биоскопа.

Инфостудов сарадник на реализацији предавања био је Центар за развој каријере Универзитета у Новом Саду а овом акцијом желело се да се код Новосађана појача свест о неопходности усавршавања током целог живота, као и да се утиче на ширење избора могућности за усавршавање у Новом Саду.

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje