Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Инфостудентски кутак на ВТШ

  • Početna
  • Vesti
  • Инфостудентски кутак на ВТШ

Дугогодишња сарадња Високе техничке школе струковних студија и Инфостуда, резултирала је пријатним кутком за студенте у ком моћи да се окупљају, друже, одморе али и раде заједно на својим пројектима.

Дугогодишња сарадња Високе техничке школе струковних студија и Инфостуда, резултирала је пријатним кутком за студенте у ком моћи да се окупљају, друже, одморе али и раде заједно на својим пројектима.

– Студенти су у могућности да на квалитетан начин бораве у нашој установи и ван директне наставе, могу да се друже, да уче, користе интернет, забаве се гледајући телевизију, као и да се ближе упознају са самом компанијом. – рекао је Игор Фирстнер, декан ВТШ

Боравак у школи пре и након предавања сада је добио неку другу димензију, у којој студенти могу да проводе слободно време, као и да раде многе ствари за које до сада нису имали адекватно уређен простор.

– Сада можемо у кругу школе да седнемо заједно и попричамо, а уједно можемо и да гледамо телевизију, као и да слушамо музику. На располагању су нам и рачунари које можемо да користимо ван наставе, а да притом не морамо да тражимо посебан кабинет или дозволу за то. Све нам је сада на дохват руке. – каже Стефан Попић, члан Студентског парламента.

Испред Инфостуда „Инфостудентски кутак“ предала је на коришћење Андријана Мазињанин, из одељења пројеката и развоја.

– „Један од циљева Инфостуда јесте управо улагање у системско образовање, тако да смо ВТШ препознали као стратешког партнера са којим треба да радимо највише на томе и управо је овај кутак плод тога. Ово није улагање у зидове, ово је улагање у образовање, које Високо техничка школа пружа својим будућим и садашњим студентима.“ – истакла је Мазињанин.

Сарадња Инфостуда и Високе техничке школе наставља се већ за две недеље, када ће бити организовано такмичење у програмирању „БИЗКОД В2.0“ намењено студентима друге и треће године.

(Преузето са сајта Суботица.цом – 13. 04. 2017.)

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje