Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Infostudentski kutak na VTŠ

Dugogodišnja saradnja Visoke tehničke škole strukovnih studija i Infostuda, rezultirala je prijatnim kutkom za studente u kom moći da se okupljaju, druže, odmore ali i rade zajedno na svojim projektima.

Dugogodišnja saradnja Visoke tehničke škole strukovnih studija i Infostuda, rezultirala je prijatnim kutkom za studente u kom moći da se okupljaju, druže, odmore ali i rade zajedno na svojim projektima.

– Studenti su u mogućnosti da na kvalitetan način borave u našoj ustanovi i van direktne nastave, mogu da se druže, da uče, koriste internet, zabave se gledajući televiziju, kao i da se bliže upoznaju sa samom kompanijom. – rekao je Igor Firstner, dekan VTŠ

Boravak u školi pre i nakon predavanja sada je dobio neku drugu dimenziju, u kojoj studenti mogu da provode slobodno vreme, kao i da rade mnoge stvari za koje do sada nisu imali adekvatno uređen prostor.

– Sada možemo u krugu škole da sednemo zajedno i popričamo, a ujedno možemo i da gledamo televiziju, kao i da slušamo muziku. Na raspolaganju su nam i računari koje možemo da koristimo van nastave, a da pritom ne moramo da tražimo poseban kabinet ili dozvolu za to. Sve nam je sada na dohvat ruke. – kaže Stefan Popić, član Studentskog parlamenta.

Ispred Infostuda „Infostudentski kutak“ predala je na korišćenje Andrijana Mazinjanin, iz odeljenja projekata i razvoja.

– „Jedan od ciljeva Infostuda jeste upravo ulaganje u sistemsko obrazovanje, tako da smo VTŠ prepoznali kao strateškog partnera sa kojim treba da radimo najviše na tome i upravo je ovaj kutak plod toga. Ovo nije ulaganje u zidove, ovo je ulaganje u obrazovanje, koje Visoko tehnička škola pruža svojim budućim i sadašnjim studentima.“ – istakla je Mazinjanin.

Saradnja Infostuda i Visoke tehničke škole nastavlja se već za dve nedelje, kada će biti organizovano takmičenje u programiranju „BIZKOD V2.0“ namenjeno studentima druge i treće godine.

(Preuzeto sa sajta Subotica.com – 13. 04. 2017.)

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje