Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Додељен таблет учеснику истраживања о бренду

  • Početna
  • Vesti
  • Додељен таблет учеснику истраживања о бренду

Завршено је истраживање о перцепцији бренда Инфостуда. Као што смо на почетку обећали, један од учесника добио је од Инфостуда на поклон таблет. Међу хиљадама анкетираних, најсрећнији је био Александар Здравковић из Ниша, и делимо са вама његову причу.

Завршено је истраживање о перцепцији бренда Инфостуда и захваљујемо се свима који су учествовали у анкети и помогли да добијемо пуно корисних и занимљивих резултата, који ће нам помоћи да одлучимо у ком правцу ћемо се даље развијати. Као што смо на почетку обећали, један од учесника добио је од Инфостуда на поклон таблет. Међу хиљадама анкетираних, најсрећнији је био Александар Здравковић из Ниша, и делимо са вама његову причу:

Ја сам Здравковић Александар, по занимању инжењер електронике, али сам задњих 18 година провео у продаји и маркетингу на разним позицијама у неколико иностраних компанија. Тренутно сам незапослен, па сам зато чест посетилац сајта послови. инфостуд у потрази за запослењем. Једном сам се и запослио преко конкурса који је био на Вашем порталу. Такође сам регистровани корисник сајта Половни аутомобили, а остале Ваше сајтове посећујем повремено.

Пошто сам и сам радио на сличним пројектима знам колико значи да се провери задовољство корисника а и добије квалитетан феедбацк, зато сам и сам пристао да попуним Вашу анкету која ми је ето донела веома пригодан поклон. Још једном ХВАЛА Инфостуду на таблету. Такође, знам колико и ова моја кратка прича са сликама значи јер сви који су учествовали очекују поклон па је ред да се обавесте и виде да је поклон и добитник стваран.

Желим Вам пуно успеха у даљем раду!

Срдачан поздрав,

Александар Здравковић

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje