Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Dodeljen tablet učesniku istraživanja o brendu

  • Početna
  • Vesti
  • Dodeljen tablet učesniku istraživanja o brendu

Završeno je istraživanje o percepciji brenda Infostuda. Kao što smo na početku obećali, jedan od učesnika dobio je od Infostuda na poklon tablet. Među hiljadama anketiranih, najsrećniji je bio Aleksandar Zdravković iz Niša, i delimo sa vama njegovu priču.

Završeno je istraživanje o percepciji brenda Infostuda i zahvaljujemo se svima koji su učestvovali u anketi i pomogli da dobijemo puno korisnih i zanimljivih rezultata, koji će nam pomoći da odlučimo u kom pravcu ćemo se dalje razvijati. Kao što smo na početku obećali, jedan od učesnika dobio je od Infostuda na poklon tablet. Među hiljadama anketiranih, najsrećniji je bio Aleksandar Zdravković iz Niša, i delimo sa vama njegovu priču:

Ja sam Zdravković Aleksandar, po zanimanju inženjer elektronike, ali sam zadnjih 18 godina proveo u prodaji i marketingu na raznim pozicijama u nekoliko inostranih kompanija. Trenutno sam nezaposlen, pa sam zato čest posetilac sajta poslovi. infostud u potrazi za zaposlenjem. Jednom sam se i zaposlio preko konkursa koji je bio na Vašem portalu. Takođe sam registrovani korisnik sajta Polovni automobili, a ostale Vaše sajtove posećujem povremeno.

Pošto sam i sam radio na sličnim projektima znam koliko znači da se proveri zadovoljstvo korisnika a i dobije kvalitetan feedback, zato sam i sam pristao da popunim Vašu anketu koja mi je eto donela veoma prigodan poklon. Još jednom HVALA Infostudu na tabletu. Takođe, znam koliko i ova moja kratka priča sa slikama znači jer svi koji su učestvovali očekuju poklon pa je red da se obaveste i vide da je poklon i dobitnik stvaran.

Želim Vam puno uspeha u daljem radu!

Srdačan pozdrav,

Aleksandar Zdravković

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje