Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Interaktivni tlocrt i 3D tura na sajtu 4Zida

Potraga za domom iz snova počinje pregledanjem oglasa, koji su često bez dovoljno opisa, a iz fotografija teško da možete da zamislite raspored i veličinu prostorija. Sajt 4Zida ide korak dalje i uvodi 3D interaktivnu turu sa 360 stepeni na fotografijama. Sada možete iz udobnosti svog stana da vidite realan prikaz željene nekretnine u trodimenzionalnoj formi, da prošetate kroz nju i pogledate svaki detalj.

Pod sloganom Nekretnine u pokretu, sajt 4Zida ove jeseni predstavlja nove funkcionalnosti, koje će posetiocima omogućiti da se što bolje upoznaju sa nekretninom za koju su zainteresovani.

Potraga za domom iz snova počinje pregledanjem oglasa, koji su često bez dovoljno opisa, a iz fotografija teško da možete da zamislite raspored i veličinu prostorija. Sajt 4Zida ide korak dalje i uvodi 3D interaktivnu turu sa 360 stepeni na fotografijama. Sada možete iz udobnosti svog stana da vidite realan prikaz željene nekretnine u trodimenzionalnoj formi, da prošetate kroz nju i pogledate svaki detalj. Takođe možete sami da postavite 3D prikaz nekretnine koju oglašavate. Budućnost je već tu! https://blog.4zida.rs/interaktivne-3d-ture-najsavremeniji-prikaz-nekretnine-na-sajtu-4zida-rs/

Interaktivni tlocrt predstavlja prikaz plana nekretnine i omogućava da se klikom na željenu prostoriju na tlocrtu korisniku prikažu fotografije i obrnuto, klikom na fotografiju se na planu prikazuje koja prostorija je u pitanju. Na ovaj način se korisnik bliže upoznaje sa strukturom nekretnine, kao i rasporedom prostorija.

Kako je lokacija jedan od osnovnih kriterijuma prilikom izbora nekretnine, korisnicima se nudi još jedna nova mogućnost, a to je prikaz nekretnine na mapi. Naime, osim dosadašnjeg prikaza oglasa u formi listinga, sada je moguće odabrati opciju da se nekretnine prikazuju kao tagovi na mapi, što značajno olakšava snalaženje u pretrazi prema kriterijumu lokacije. Već neko vreme postoji i mogućnost sačuvane pretrage sa notifikacijom koja stiže korisniku kada se na sajtu pojavi nekretnina koja odgovara zadatim sačuvanim kriterijumima, kao i markiranje omiljenih oglasa, kako bi se uštedelo vreme po povratku na sajt.

Digitalizacija je postala imperativ u svim segmentima poslovanja, tako da se i od igrača na tržištu nekretnina očekuje da budu konkurentni. Prateći najnovije trendove u oglašavanju, sajt 4Zida, koji je jedan od najmlađih članova Infostud grupe, ubrzano se razvija i po broju i po kvalitetu oglašenih nekretnina, a svoje poslovanje stalno unapređuje tehnološkim novinama, kako bi što bolje odgovorio na zahteve modernih korisnika, čiji je stil života sve dinamičniji. Kao rezultat, broj proseta ovom sajtu u prethodnih par godina povećao se deset puta, a broj aktivnih korisnika 7.2 puta.

Video sa prikazom ovih funkcionalnosti možeš videti na linku:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLBFWpvHk8XXmONEYTS46UWEUzXgWU8-bh

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje