Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Отворен конкурс за стипендију са праксом

  • Početna
  • Vesti
  • Отворен конкурс за стипендију са праксом

Ове године, за стипендију која износи 30 000 месечно, током 12 месеци, могу конкурисати студенти свих година и смерова Високе техничке школе и Економског факултета из Суботице, без обзира на просек оцена.

И ове године доделом стипендија желимо да подстакнемо студенте Високе техничке школе и Економског факултета у Суботици, свих година и смерова, који желе да уче о дигиталним производима, развијају се са нама и дају допринос развоју услуга и сајтова Инфостуд групе.

Стипендија обухвата и новчани износ од 30 000 током 12 месеци, као и праксу у нашој компанији, из области програмирања, систем администрације, менаџмента развоја производа и дигиталног маркетинга.

Верујемо да нама није потребно посебно представљање, нарочито нашим Суботичанима, а и радије бисмо да упознамо вас!

Али у случају да не знате да смо једна од водећих интернет компанија у Србији која развија сајтове и апликације из области запошљавања, аутомобилизма, некретнина и осигурања, дођите да поразговарамо и уверите се сами. :Д

Наша мисија је да помогнемо људима да донесу неке од најважнијих животних одлука, као што су запослење (послови.инфостуд), избор аутомобила (Половни аутомобили), одабир некретнине (4зида.рс) и осигурања свега што му је важно (Осигураник).

Оно што нам је подједнако важно, јесте да се стално развијамо и учимо. Због тога желимо да помогнемо и младима у њиховом професионалном развоју и избору каријерног пута.

Постани Инфостудент и добићеш прилику да стичеш знање, искуство и да оствариш свој потенцијал.

Ако се бринеш да ли ћеш успети да постигнеш да позавршаваш све за факс и праксу… НЕМОЈ! Досадашња искуства нам говоре да су студенти чак и лакше успели да полажу испите јер су градиво боље разумели када су га применили на реалном послу. Плус, јако смо флексибилни око обавеза, тако да се све уклопи у твој план за факс.

Ако дођеш код нас…

– Са врата ће те одмах дочекати ментор и колеге који ће ценити твоју радозналост и бити спремни да одговоре на свако твоје питање, а ако одговор не знају истражићете га заједно!

– Упознаћеш много људи, стећи контакте и сваким даном развијати своје вештине комуникације и тимски рад

– А ако то није довољно… Уколико се добро покажеш и ми се теби свидимо, постоји могућност да се након завршетка студија запослиш у једном од наших бизниса

Шта је ти је потребно да би конкурисао?

– Фотографија прве стране индекса и овереног семестра, као доказ о студирању

– Не примаш стипендије других компанија

– Да знаш да просек на студијама НЕ утиче на одлуку о избору кандидата

Ако испуњаваш услове, очекује те селекција нашег ХР тима – занимљив задатак и један пријатан разговор.

Ако си заинтересован/а пошаљи нам биографију и доказ о студирању на: ања.блазевиц@инфостуд.цом до 12.11.2021.

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje