Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Pobedničke ekipe BizKoda

Još jedan BizKod je uspešno završen! Naše ekipe su vredno radile na svojim zadacima protekla 24 časa, a danas su prezentovali svoja kreativna rešenja. Posao žirija nije bio nimalo lak, ali se na kraju odluka svela na sledeće pobedničke ekipe.

Pobedničke ekipe biznis dela takmičenja:

1. mesto – “Bizovci” sa idejom Moj Auto Dnevnik

Ideja koja je odnela prvo mesto je vrlo inovativna na tržištu. Ima veliku vrednost za krajnje korisnike, ali i potencijal za unapređenje kroz mašinsko učenje. Kupci se mogu držati u jednom sistemu koji čini sinergiju tri sajta (Polovni Automobili, IPG i AutoHub).

2. mesto – “Neplanirano spojene” sa idejom Domaća tajna

Slično kao i ideja koja je odnela treće mesto, podržava i domaću proizvodnju i kulturu Infostuda, ali i zdrav način života. Nijansa koja ih izdvaja je širi asortiman proizvoda i samim tim veći doseg tržišta.

3. mesto – “Zrenik” sa idejom Moja 4 zida

Ideja je vrlo primenljiva na tržištu, uklapa se u biznis nekretnina. Podržava rast domaće privrede i kao takva uklapa se u kulturu Infostuda.

Pobedničke ekipe programerskog dela takmičenja:

1. mesto – “404 Name not found”

Kroz zajedničku ideju pokazali su kako jedan tim može da iznese najkompletnije rešenje koristeći dobru kombinaciju adekvatnih tehnologija u realizovanju svog rešenja. U ključnim trenucima su prepoznalin probleme I dobrim odlukama uspeli su da dođu do željenog cilja. Uprkos svim problemima i izazovima tim je uspeo da ostane pozitivan i istrajan. I od sad ste za na “Tim 202 winner found”.

2. mesto – “Teletabisi”

Kao i uvek, Dipsi, Tinkivinki, Lala i Po su i ovaj put bili složni i veoma pozitivni. Iznenadili su žiri opcijom prikazivanja kalendara sa ratnim događajima. Pored dobrog idejnog rešenja, prateći standarde u industriji, napisali su kvalitetan kod.

3. mesto – “Tim Sas”

Komunikacija, istrajnost i timski rad su kvaliteti koji najviše krase ovaj tim. Samo rešenje pored kompletiranog admina nosi i druge razne funkcionalnosti poput markera, filtera i globalnog četa. Vodili su računa i o detaljima kao što je sprečavanje spama.

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje