Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Počeo treći regionalni Virtualni dan karijera i znanja

  • Početna
  • Vesti
  • Počeo treći regionalni Virtualni dan karijera i znanja

Danas je na adresi www.dankarijera.com, počeo online sajam zapošljavanja i obrazovanja – „Virtualni dan karijera i znanja“ i trajaće sve do 17.10.2012. Sajam organizuju Infostud i regionalni portali za zapošljavanje posao.ba i moj-posao.net.

Danas je na adresiwww.dankarijera.compočeoonline sajam zapošljavanja i obrazovanja – „Virtualni dan karijera i znanja“ i trajaće sve do 17.10.2012. Sajam organizuju Infostud i regionalni portali za zapošljavanje posao.ba i moj-posao.net.

Posetiocima ovog jedinstvenog sajma zapošljavanja i edukacije, čija je jedna od prednosti mogućnost obilaženja štandova „iz kućne fotelje“ u bilo koje doba dana ili noći, kao i na prethodnom online sajmu, predstaviće se najuspešniji poslodavci iz regiona koji imaju potrebe za novim zaposlenima ali i edukativne ustanove, koje će posetiocima približiti mogućnosti dodatnog obrazovanja i profesionalnog usavršavanja.

Samo neki od učesnika na trećem „Virtualnom danu karijera i znanja“ biće kompanije:Japan Tobacco International, Mozzart, Telenor, IT Academy, Philip Morris International, Drey, Smith Micro Software, First Beat Media, Radio S, Zdravlje Actavis, Ernst & Young, i mnogi drugi


Svi oni koji traže novi ili bolji posao, moći će da jednostavno i brzo pregledaju ponudu otvorenih radnih pozicija izlagača i prijaviti se na ista, a putem čet-a razgovarati sa vodećim ljudima iz kompanija i edukativnih ustanova i saznati sve detalje o samom radnom mestu ali i procesu selekcije kandidata. S druge strane, poslodavci mogu lakše doći do kvalitetnih radnika sa iskustvom, jer sajam ne podrazumeva fizičko prisustvo, te ga mogu posetiti i zaposleni sa radnim iskustvom, koji inače nemaju prilike ili vremena da posećuju standardne sajmove.

Prva dva Virtualna sajma zapošljavanja posetilo je preko 255 000 ljudi, dok je samo na prethodnom online sajmu posetiocima ponuđeno preko 250 slobodnih radnih mesta.

„Virtualni dan karijera i znanja 2012“, će medijski ispratiti Radio Televizija Srbije, Radio S, dnevni list Press i magazin Profit.

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje