Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Direktorka Infostuda dobitnica nagrade ELLE Style awards za stil u biznisu

  • Početna
  • Vesti
  • Direktorka Infostuda dobitnica nagrade ELLE Style awards za stil u biznisu

Na manfestaciji „Elle Style awards 2012“ održanoj 31. oktobra u novoj zgradi Jugoslovenske kinoteke za prepoznatljiv stil dodeljne su nagrade u deset kategorija najzapaženijim osobama u oblasti mode, umetnosti, kulture, sporta i biznisa.
Branislava Gajić Stanojević, direktorka Infostuda, dobitnica je nagrade u kategoriji stil u biznisu, a među nagrađenima u drugim kategorijama se nalaze i Olja Bećković, Aleksandra Kovač, Ilija Bozoljac, Miloš Lolić, Ašhen Ataljanc, Nikola Korać, Darko Kostić, Biljana Đurđević i Nataša Vojnović.

Na manfestaciji„Elle Style awards 2012“ održanoj 31. oktobra u zgradi nove Jugoslovenske kinoteke za prepoznatljiv stil dodeljne su nagrade u deset kategorija najzapaženijim osobama u oblasti mode, umetnosti, kulture, sporta i biznisa, a manifestacija je predstavljala centralni događaj ovogodišnjeg Beogradskog Fešn Vik-a.

Branislava Gajić Stanojević, direktorka kompanije Infostud dobitnica je ovogodišnje nagradeElle Style awards2012 za stil u biznisu, a prilikom preuzimanja nagrade je izjavila:

„Želim da se zahvalim na nagradi u svoje lično ime, kao i u ime svoje kompanije. Infostudove vrednosti, sa jedne strane, jesu dobri odnosi i opuštenost, koji omogućavaju da svi u timu budemo ono što zaista jesmo. Sa druge strane negujemo visoke ambicije, orijentisani smo na rezultate i imamo visoku lestvicu kvaliteta. i drago mi je što se takav stil života i rada ceni i vrednuje“.

Pored Branislave Gajić Stanojević među dobitnicima nagrade u različitim kategorijama su i: Aleksandra Kovač, Olja Bećković, mladi pozorišni reditelj Miloš Lolić, teniser Ilija Bozoljac, mladi slikar i grafičar Nikola Korać, kreator Darko Kostić, slikarka Biljana Đurđević i manekenka Nataša Vojnović. Specijalno priznanje, Ikona stila, dodeljena je balerini Ašhen Ataljanc.

ELLE Style Awardsje internacionalna modna manifestacija koja je prvi put održana u Londonu 1997, a ove godine prvi put i u Srbiji. ELLE priznanja u svetu do sada su poneli između ostalih modni dizajneri: Karl Lagerfeld, Stela Makartni, Dolce & Gabbana, Vivijen Vestvud, kao i umetnici poput: Nikol Kidman, Kajli Minog, Kejt Blanšet, Kolin Firt, Natali Portman, Kejt Hadson i mnogi drugi.

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje