Вести

Доносимо новости из Инспира групе.

Директорка Инфостуда добитница награде ЕЛЛЕ Стyле аwардс за стил у бизнису

  • Почетна
  • Вести
  • Директорка Инфостуда добитница награде ЕЛЛЕ Стyле аwардс за стил у бизнису

На манфестацији „Елле Стyле аwардс 2012“ одржаној 31. октобра у новој згради Југословенске кинотеке за препознатљив стил додељне су награде у десет категорија најзапаженијим особама у области моде, уметности, културе, спорта и бизниса.
Бранислава Гајић Станојевић, директорка Инфостуда, добитница је награде у категорији стил у бизнису, а међу награђенима у другим категоријама се налазе и Оља Бећковић, Александра Ковач, Илија Бозољац, Милош Лолић, Ашхен Атаљанц, Никола Кораћ, Дарко Костић, Биљана Ђурђевић и Наташа Војновић.

На манфестацији„Elle Style awards 2012“ одржаној 31. октобра у згради нове Југословенске кинотеке за препознатљив стил додељне су награде у десет категорија најзапаженијим особама у области моде, уметности, културе, спорта и бизниса, а манифестација је представљала централни догађај овогодишњег Београдског Фешн Вик-а.

Бранислава Гајић Станојевић, директорка компаније Инфостуд добитница је овогодишње наградеElle Style awards2012 за стил у бизнису, а приликом преузимања награде је изјавила:

„Желим да се захвалим на награди у своје лично име, као и у име своје компаније. Инфостудове вредности, са једне стране, јесу добри односи и опуштеност, који омогућавају да сви у тиму будемо оно што заиста јесмо. Са друге стране негујемо високе амбиције, оријентисани смо на резултате и имамо високу лествицу квалитета. и драго ми је што се такав стил живота и рада цени и вреднује“.

Поред Браниславе Гајић Станојевић међу добитницима награде у различитим категоријама су и: Александра Ковач, Оља Бећковић, млади позоришни редитељ Милош Лолић, тенисер Илија Бозољац, млади сликар и графичар Никола Кораћ, креатор Дарко Костић, сликарка Биљана Ђурђевић и манекенка Наташа Војновић. Специјално признање, Икона стила, додељена је балерини Ашхен Атаљанц.

ELLE Style Awardsје интернационална модна манифестација која је први пут одржана у Лондону 1997, а ове године први пут и у Србији. ЕЛЛЕ признања у свету до сада су понели између осталих модни дизајнери: Карл Лагерфелд, Стела Макартни, Долце & Габбана, Вивијен Вествуд, као и уметници попут: Никол Кидман, Кајли Миног, Кејт Бланшет, Колин Фирт, Натали Портман, Кејт Хадсон и многи други.

Посао у Инспира групи

Погледај како је радити код нас и конкуриши на неку од отворених позиција, стипендију или праксу.

Упознај нас боље