Инспира Хаб

У Суботици смо оформили coworking простор и едукативни центар.

Најбоље место за ИТ окупљања

Инспира Хаб је настао уз подршку Инспира групе. Суботици је дуго недостајало место за окупљање ИТ заједнице и „оживљавање“ њихових идеја. То је био и главни мотив због ког је Инфостуд група помогла оснивање Хаб-а. Тако је настао едукативни центар и coworking простор, чиме је Суботица добила место где ће се неговати предузетништво, размена идеја, менторство и лични развој свих који су заинтересовани за ИТ област. Пружањем логистичке и менторске подршке, желимо да помогнемо другима да имају мање трновит пут до пословног успеха.

InspiraHUB.rs

Погледај видео

Центар за ИТ заједницу

Инспира Хаб представља централно место окупљања ИТ заједнице у Суботици и региону. Увек смо отворени за давање савета и помоћи младима и предузетницима из ИТ заједнице.

Coworking простор

Инспира Хаб је једини и модерно опремљен coworking простор у Суботици и околини. Са 24 радна места, оптичким интернетом и осталим погодностима, ово је идеално место за рад за све оне којима је потребан функционалан и угодан радни простор.

Едукативни центар

Кроз програме Инспира Хаб-а реализују се редовна бесплатна предавања, окупљања и гостовања ИТ стручњака, као и курсеви, радионице и друга дешавања.

Место за догађаје

Располажемо модуларним и потпуно опремљеним простором за организацију догађаја од предавања, радионица, семинара до пројекција филмова.

Сазнајте више на званичном сајту