Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Poslovi.infostud u Top 50 najboljih online stvari u Srbiji

  • Početna
  • Vesti
  • Poslovi.infostud u Top 50 najboljih online stvari u Srbiji

Redakcija časopisa PC Press, već 21. put zaredom, dodelila je nagrade Top 50 najboljim sajtovima, stranicama na društvenim mrežama i mobilnim aplikacijama u Srbiji.

Redakcija časopisa PC Press, već 21. put zaredom, dodelila je nagrade Top 50 najboljim sajtovima, stranicama na društvenim mrežama i mobilnim aplikacijama u Srbiji.

U kategoriji Poslovni i društveni servisi naš sajt poslovi.infostud.com jedan je od nagrađenih, dok je pobednik bio sajt hbogo.rs. Drugi sajtovi nagrađeni u ovoj kategoriji su mcloug.rs, netfilm.tv, kao i startit.rs. Odluku o dobitnicima doneli su članovi žirija u sastavu Dragana Đermanović, Dragan Varagić i Vojislav Žanetić i uredništvo PC Press-a.

U kategoriji Vesti i mediji nagrađeni su sajtovi danas.rs, nedeljnik.rs, krik.rs, rts.rs, a glavnu nagradu je odneo sajt rs.n1info.com.

U kategoriji E-market nagrađen je sajt takolako.com. Drugi sajtovi koji su dobili nagradu iz oblasti e-trgovine sujysk.rs, eponuda.rs, sportvision.rs i maxi.rs.

U kategoriji Obrazovanje i kultura pobednik je sajt petlja.org, koji je posvećen unapređivanju algoritamske pismenosti mladih u Srbiji. Nagrađeni su i sajtovi kinoteka.org.rs, galerijamaticesrpske.rs, svetnauke.org, kao i srbijomkrozvekove.rs.

Što se tiče kategorije Dom i zabava nagrađeni su sajtovi hronokuhinja.rs, beforeafter.rs, roditelj.org, simpo.rs, dok je pobednik u ovoj kategoriji sajt njuz.net.

U oblasti Sport i (avan)turizam prvu nagradu je odneo sajt srbija.travel, koji predstavlja zvaničnu internet prezentaciju Turističke organizacije. Nagrađeni u ovoj kategoriji su i sajtovi: putokosveta.com, sport.blic.rs, kao i sportklub.rs.

Ove godine po prvi put je ustanovljena nagrada Digital Life – digitalizacijom do unapređenja kvaliteta života i dodeljeno je buildcon.org, mobilnoj aplikaciji koja je namenjena građevinskim kompanijama, a za unapređenje kvaliteta života primenom digitalizacije nagrada je pripala AIK Banci i kompaniji Masterkard, za uvođenje beskontaktnih plaćanja u javnom prevozu.

Specijalnu nagradu za korporativne komunikacije je dobio portal Naftne industrije Srbije nis.rs/nisuzivo, dok je nagrada publike otišla u ruke sajtu nsuzivo.rs.

Što se tiče mobilnih aplikacija, nagrade su dodeljene aplikacijama agrosens.rs, novinarnica.net, parkingmanijak.com, planplus.rs i busplus.rs.

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje