Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Сајт prijemni.infostud.com најбољи регионални образовни сајт

  • Početna
  • Vesti
  • Сајт prijemni.infostud.com најбољи регионални образовни сајт

На регионалном фестивалу за избор најбољих wеб пројеката WebFest, Инфостудов сајт prijemni.infostud.com, добио је награду публике као најбољи регионални едукативни сајт.

На регионалном фестивалу за избор најбољих web пројеката Webfest, Инфостудов сајт prijemni.infostud.com , добио је награду публике као најбољи регионални едукативни сајт. Ово је већ друга година за редом у којој Инфостудови сајтови добијају награду на webfestu, али по први пут за своје активности на промоцији образовања и онлине информацијама везаних за упис на високе студије и факултете. Иначе, пријемни.инфостуд.цом је најпосећенији сајт у Србији посвећен упису на факултете и високе школе и део је групе корисних сајтова компаније Инфостуд, највеће и једне од 5 најпосећенијих домаћих Интернет мрежа у Србији.

Церемонија проглашења победника одржана је у петак, 26. новембра, у Студентском културном центру у Београду, када су додељене награде за најбоље сајтове у 19 категорија. Критеријуми за одабир најбољих сајтова били су садржај, структура сајта и навигација, дизајн, функционалност, интерактивност и укупан утисак о томе колико сајт служи својој сврси, колико привлачи и задржава посетиоце.

Тим Инфостуда се искрено захваљује својим посетиоцима и партнерима на подршци коју добија свих ових година и због које се и труди да иновира своје услуге и пословање.

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje