Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Sajt prijemni.infostud.com najbolji regionalni obrazovni sajt

  • Početna
  • Vesti
  • Sajt prijemni.infostud.com najbolji regionalni obrazovni sajt

Na regionalnom festivalu za izbor najboljih web projekata WebFest, Infostudov sajt prijemni.infostud.com, dobio je nagradu publike kao najbolji regionalni edukativni sajt.

Na regionalnom festivalu za izbor najboljih web projekata Webfest, Infostudov sajt prijemni.infostud.com , dobio je nagradu publike kao najbolji regionalni edukativni sajt. Ovo je već druga godina za redom u kojoj Infostudovi sajtovi dobijaju nagradu na webfestu, ali po prvi put za svoje aktivnosti na promociji obrazovanja i online informacijama vezanih za upis na visoke studije i fakultete. Inače, prijemni.infostud.com je najposećeniji sajt u Srbiji posvećen upisu na fakultete i visoke škole i deo je grupe korisnih sajtova kompanije Infostud, najveće i jedne od 5 najposećenijih domaćih Internet mreža u Srbiji.

Ceremonija proglašenja pobednika održana je u petak, 26. novembra, u Studentskom kulturnom centru u Beogradu, kada su dodeljene nagrade za najbolje sajtove u 19 kategorija. Kriterijumi za odabir najboljih sajtova bili su sadržaj, struktura sajta i navigacija, dizajn, funkcionalnost, interaktivnost i ukupan utisak o tome koliko sajt služi svojoj svrsi, koliko privlači i zadržava posetioce.

Tim Infostuda se iskreno zahvaljuje svojim posetiocima i partnerima na podršci koju dobija svih ovih godina i zbog koje se i trudi da inovira svoje usluge i poslovanje.

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje