Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Сарадња са Економским факултетом

  • Početna
  • Vesti
  • Сарадња са Економским факултетом

Економски факултет у Суботици и компанија „Инфостуд“ потписали су Споразум о сарадњи, чији је циљ унапређење односа и интензивнија сарадња по више основа.

Економски факултет у Суботици и компанија Инфостуд потписали су Споразум о сарадњи, чији је циљ унапређење односа и интензивнија сарадња по више основа. Према речима Александра Грубора, декана Економског факултета, сарадња са Инфостудом је и раније постојала, али потписивањем споразума она је формализована и унапређена. Декан је изразио задовољство због потписивања Споразума истичући да ће унапређивање сарадње са Инфостудом бити од велико значаја и у корист студената ове образовне установе.

„Инфостуд је фирма која је настала у Суботици и веома смо поносни што смо и после оволико година успели да опстанемо у нашем граду јер како знате већина пословања генерално гравитира према Београду. Велики број запослених у нашој компанији долази нам са Економског факултета и Високе техничке школе струковних студија (ВТШ), с обзиром на прирорду наше делатности, односно рад преко Интернета па самим тиме природно је да се и повежемо са овим високошколски установама.“ – истакла је Бранислава Гајић Станојевић, директорка Инфостуда.

Она је нагласила да би Инфостуд у будућност желео да успостави сарадњу у погледу обучавања студената у неким специфичним делатностима као што су развој и функционалност вебсајтова и мобилних апликација, али и области дигиталног маркетинга.

Инфостуд у свом пословном портфолиу има и више портала који су везани за образовање, односно усмеравање средњошколаца о упису на факултет или високу школу, односно студената на обиље корисних информација које им могу бити од значаја кроз школовање.

„Инфостуд се једним својим делом бави подршком високом образовању, верујем да кроз наш сајт пријемни.инфостуд.цом и мобилну апликацију Матуранг можемо помоћи и факултету да дође до још бољих кандидата, будућих бруцоша и корак по корак надамо се да ћемо истраживати и тестирати све ове могућности сарадње“, додала је Гајић Станојевић.

(Преузето са сајта Суботица.цом – 28. 02. 2017.)

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje