Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Saradnja sa Ekonomskim fakultetom

Ekonomski fakultet u Subotici i kompanija „Infostud“ potpisali su Sporazum o saradnji, čiji je cilj unapređenje odnosa i intenzivnija saradnja po više osnova.

Ekonomski fakultet u Subotici i kompanija Infostud potpisali su Sporazum o saradnji, čiji je cilj unapređenje odnosa i intenzivnija saradnja po više osnova. Prema rečima Aleksandra Grubora, dekana Ekonomskog fakulteta, saradnja sa Infostudom je i ranije postojala, ali potpisivanjem sporazuma ona je formalizovana i unapređena. Dekan je izrazio zadovoljstvo zbog potpisivanja Sporazuma ističući da će unapređivanje saradnje sa Infostudom biti od veliko značaja i u korist studenata ove obrazovne ustanove.

„Infostud je firma koja je nastala u Subotici i veoma smo ponosni što smo i posle ovoliko godina uspeli da opstanemo u našem gradu jer kako znate većina poslovanja generalno gravitira prema Beogradu. Veliki broj zaposlenih u našoj kompaniji dolazi nam sa Ekonomskog fakulteta i Visoke tehničke škole strukovnih studija (VTŠ), s obzirom na prirordu naše delatnosti, odnosno rad preko Interneta pa samim time prirodno je da se i povežemo sa ovim visokoškolski ustanovama.“ – istakla je Branislava Gajić Stanojević, direktorka Infostuda.

Ona je naglasila da bi Infostud u budućnost želeo da uspostavi saradnju u pogledu obučavanja studenata u nekim specifičnim delatnostima kao što su razvoj i funkcionalnost vebsajtova i mobilnih aplikacija, ali i oblasti digitalnog marketinga.

Infostud u svom poslovnom portfoliu ima i više portala koji su vezani za obrazovanje, odnosno usmeravanje srednjoškolaca o upisu na fakultet ili visoku školu, odnosno studenata na obilje korisnih informacija koje im mogu biti od značaja kroz školovanje.

„Infostud se jednim svojim delom bavi podrškom visokom obrazovanju, verujem da kroz naš sajt prijemni.infostud.com i mobilnu aplikaciju Maturang možemo pomoći i fakultetu da dođe do još boljih kandidata, budućih brucoša i korak po korak nadamo se da ćemo istraživati i testirati sve ove mogućnosti saradnje“, dodala je Gajić Stanojević.

(Preuzeto sa sajta Subotica.com – 28. 02. 2017.)

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje