Vesti

Donosimo novosti iz Inspira grupe.

Ускоро Инфостуд хуб у Суботици

  • Početna
  • Vesti
  • Ускоро Инфостуд хуб у Суботици

У току су последњи радови на уређењу Инфостуд хуб просторија, тако да се назиру контуре будућег места окупљања, јачања и ширења ИЦТ заједнице у Суботици. Овај пројекат Инфостуд група реализује у сарадњи са удружењем Wебинариум и Стартит-ом.

У току су последњи радови на уређењу Инфостуд хуб просторија, тако да се назиру контуре будућег места окупљања, јачања и ширења ИЦТ заједнице у Суботици. Овај пројекат Инфостуд група реализује у сарадњи са удружењем Webinarium и Startit-ом.

Шта нас чека у новом простору Инфоструд хуб-а? Осим две коворкинг сале са укупно 24 радна места и пет сала за састанке, у плану је и простор за догађаје са капацитетом од 60 посетилаца, као и кухиња, соба за одмор и забаву и још по које изненађење… ?

Основни циљеви Инфостуд хуб-а су подстицање технолошког предузетништва у Суботици и околини, као и позиционирање Суботице као једног од првих пет ИТ центара за пословање у Србији, обука будућих ИТ професионалаца, информисање и едукација младих о употреби нових технологија, а коворкинг концепт ће бити погодно тло за повезивање и размену идеја.

Видимо се крајем лета!

Posao u Inspira grupi

Pogledaj kako je raditi kod nas i konkuriši na neku od otvorenih pozicija, stipendiju ili praksu.

Upoznaj nas bolje