Вести

Доносимо новости из Инспира групе.

Инфостуд у најужем избору за годишње признање у области комуникација

  • Почетна
  • Вести
  • Инфостуд у најужем избору за годишње признање у области комуникација

Компанија Инфостуд нашла се у најужем избору за „ПРизнање“, годишњу награду у области корпоративних комуникација и односа са јавношчу, и то у категорији Интерне комуникације. Инфостуд је у финале ушао са пројектом „Интерни сајт компаније Инфостуд“ а номиновани су били, осим Инфостуда, још и Цоца Цола ХБЦ Србија а.д. Земун, Ерсте Банк а.д.Нови Сад И УС Стеел Сербиа.

Компанија Инфостуд нашла се у најужем избору за „ПРизнање“, годишњу награду у области корпоративних комуникација и односа са јавношчу, и то у категорији Интерне комуникације. Инфостуд је у финале ушао са пројектом „Интерни сајт компаније Инфостуд“ а номиновани су били, осим Инфостуда, још и Koка Кола ХБЦ Србија а.д. Земун, Ерсте Банк а.д. Нови Сад И УС Стил Србија. Награду је добила Koка Кола ХБЦ за пројекат „Активација кутија за сугестије запослених“.

Награда „ПРизнање“ се додељује сваке године од стране Друштва за односе са јавношћу Србије, компанијама, појединицима и пројектима за најквалитетније и најбоље комуникацијске активности у претходној години. Овогодишњи “ПРијем” ,годишњи стручни скуп из области односа с јавношћу на коме се свечано додељују награде, одржан је 20.маја 2009. у свечаној сали Скупштине града Београда. Том приликом додељене су награде и у категоријама Корпоративне комуникације, Бренд и маркетинг ПР, Корпоративна друштвена одговорност, Јавни и непрофитни сектор, Кризне комункације, Агенција године, Интегрисане кампање, „No budget“ кампања, Иновативна употреба нових технологија.

Поред признања у наведеним категоријама, додељене су и специјалне награде и „ПРизнања“ за: изузетан лични допринос у области комуникација, комуникациону кампања у оквиру личне и грађанске иницијативе а награђени су академски радови на тему из области комуникација.

Компанија Инфостуд честита свим добитницима.

Посао у Инспира групи

Погледај како је радити код нас и конкуриши на неку од отворених позиција, стипендију или праксу.

Упознај нас боље