Вести

Доносимо новости из Инспира групе.

Machine Learning kонференција поново на Палићу, по трећи пут!

  • Почетна
  • Вести
  • Machine Learning kонференција поново на Палићу, по трећи пут!

Ове године, 19. и 20. маја, на Палићу, Inspira hub организује трећу Machine Learning конференцију, посвећену областима data science-a, машинског учења и вештачке интелигенције.

МЛЦ је сада већ устаљени догађај за професионалце, експерте, истраживаче и ентузијасте у областима обраде података и њихове анализе, као и примене ради развоја иновативних модерних решења како за потребе истраживања тако и за примену за развој бизниса. Прошле године је конференцију посетило преко 130 посетилаца, а имали смо преко 18 еминентних предавача.

Током два конференцијска дана посетиоци Machine Learning конференције на Палићу, ће моћи чути предавања и дискусије о пројектима, практичним примерима, најновијим трендовима и искуствима у примени технологија које поред наведених укључују и Computer Vision, Forecasting, Recommended Systems, ChatGPT, NLP, LLP, Transformers и још много тога, у модерном амбијенту конгресне сале Велике терасе и предивном окружењу Палића.

Програм конференције и најаву свих предавача можете погледати на сајту (www.ml-conference.rs), а они укључују еминентне говорнике из фирми као што су Etihad Airyways, Grid Dynamics, Inspira Grupa, Smartocto, Databrut, AdTech Holding и друге.

Пријаве су отворене, резервишите своје место и видимо се на Палићу.
Цео програм МЛЦ 2023 ће бити одржан на енглеском језику.

По први пут ове године, МЛЦ 2023 ће имати и „нулти“ дан, 18. маја током којег ћемо организовати бесплатну радионицу увода у машинско учење за 30 студената уз подршку организације ДатаКолектив и њихових стручних предавача. Исти дан ће бити одржан и отворени бесплатан меетуп за све заинтересоване посетиоце у просторијама Inspira Hub-a.

Посао у Инспира групи

Погледај како је радити код нас и конкуриши на неку од отворених позиција, стипендију или праксу.

Упознај нас боље