Приче из Инспира групе

Упознај наш тим. Ово су приче наших запослених.

Развијач је целом тиму најбољи друг

Давно беше јул 2015. године… Развој сајта и функционалности у Инфостуду. Шта им то дође? – питам се. Али послах своју скромну студентску биографију. Шта имам да изгубим?
Пробни радни период од 6 месеци сам провела на сајту половниаутомобили.цом. Научила сам која је разлика између фелне и раткапне и шта је хеџбек 🙂

Пише: Инес Копиловић

Менаџер развоја производа на сајту 4zida.rs

Давно беше јул 2015. године… Развој сајта и функционалности у Инфостуду. Шта им то дође? – питам се. Али послах своју скромну студентску биографију. Шта имам да изгубим?

Пробни радни период од 6 месеци сам провела на сајту половниаутомобили.цом. Научила сам која је разлика између фелне и раткапне и шта је хеџбек 🙂

Шалу на страну. Као и сваки “ајтијевац”, сајт ми је представљао програм који на првом месту мора да ради и изгледа лепо. У Инфостуду сам се упознала са неким чудним терминима као што су УX, МВП и многим другим који ми данас представљају радну свакодневницу.

Када сам прешла на сајт4zida.rs, дуго смо били мали тим где смо сви били упућени у сва дешавања, све послове смо расподелили између нас четворо и радили смо све што је било потребно да будемо ту где смо данас.А данас смо један од три најпосећенија огласника за некретнине у Србији. Наш тим броји 13 вредних “зидара”.

Током ове четири године, колико сам део сајта 4зида, посетила сам низ кул конференција, упознала гомилу паметних људи, савладала рад у многим онлине алатима као што суtrello, google analitics, google tag manager, итд… Једна од ствари због које волим свој посао је што имам могућност сваки дан да научим нешто ово. Технологија се развија и ми, у 4зида, се трудимо да јој будемо за петама. Неки нас називају и најиноватнијим порталом за оглашавање некретнина у Србији. Особе за развој у нашем тиму имају задатак да испрате шта се дешава на иностраној и домаћој технолошкој сцени, да увек буду у току са свим иновативностима и да их прилагоде и примењују на сајту.

Како се сајт 4зида развијао и напредовао, тако сам и ја. У својој професији сам достигла ниво сениора и сада сам већ у стању да менторишем нове и млађе колеге. Поред тога, имам и своје менторе који ускачу у помоћ када зашкрипи.

Поред професионалног развоја, Инфостуд ми је омогућио и лични развој. Усудићу се да кажем да сам у Инфостуду, уз колеге и менторе, одрасла.

Након четири године учења, сајт ми је постао алат којим помажемо нашим корисницима и решавамо њихове проблеме. Посао једног развијача је управо то – да решава проблеме.

Можда на прву лопту не звучи као посао из снова, али покушајмо да погледамо из другог угла:

  • Развијач је свима у тиму најбољи друг, сви му нешто траже и затражују
  • Развијач је особа која увек има одговор на свако питање (ако и нема, зна како може брзо и лако да сазна)
  • Развијач је ту да помогне, како корисницима сајта, тако и колегема. Чини свима добро дело

Сад већ делује много интересантније, зар не? 🙂

Мени је много кул што организовано идемо на маратоне и хикинг. За оне који преферирају мање екстремне спортове, имамо стони фудбал и пинг-понг. За хедонисте, ту је њеллнесс. А за гладне знања и жедне изазова, ту је прегршт нових функционалности које само чекају да буду развијене на нашем 4зида! Тренутно тражимо појачање, па ако ти је моја прича заголицала машту, чекирај оглас за посао и пријави се 🙂

Посао у Инспира групи

Погледај како је радити код нас и конкуриши на неку од отворених позиција, стипендију или праксу.

Упознај нас боље