Приче из Инспира групе

Упознај наш тим. Ово су приче наших запослених.

Шта ме је привукло продајном тиму сајта Послови Инфостуд?

Ћао! Па да се упознамо, моје име је Марко (нико ме зове тако) и саветник сам за оглашавање на сајтовима “Poslovi.infostud” и “HelloWorld”.

Испуњава ме дружење са блиским људима и учење нових ствари. Дружење често подразумева испијање кафе уз озбиљне партије НБА на Xбоx-у. То значи и да волим да се такмичим, али победа није увек приоритет већ управо оно најважније – другарство. Верујем да ове вредности примењујем и због посла којег обављам где се резултати осликавају на основу целог тима.

У Инфостуду сам од септембра 2021. и запослен сам у тиму продаје на позицији Саветник за клијенте. Мој посао је да клијентима помогнем да дођу до што квалитетнијих кандидата и будућих колега. Иза себе имам 4 године радног искуства, највише у продаји и подршци, то искуство ми је пуно помогло и у тренутном раду. Посао доноси учење и усавршавање, што је за мене битна чињеница.

Инфостуд ме је привукао због тога што вреднује принципе за које се и у приватном животу залажем – међусобно поштовање, дељење знања и развој. То је нешто што сам одмах приметио када сам се придружио Биг тиму. То је један уигран тим, сачињен од различитих појединаца. Од свакога сам добио савете, ветар у леђа и помоћ, тако да ми нови почетак није тешко пао. Поред обавеза око посла, са свима можеш да разговараш о разним стварима – од ПЛ Фантасy, путовањима, доброј клопи, аутима па све до шопинговања.

Драго ми је што имам прилику да радим у оваквом окружењу и притом радим посао уз који стичем нова знања и вештине.

Посао у Инспира групи

Погледај како је радити код нас и конкуриши на неку од отворених позиција, стипендију или праксу.

Упознај нас боље