Вести

Доносимо новости из Инспира групе.

Сајт Инфостуд.цом проглашен за један од пет најбољих у Србији

  • Почетна
  • Вести
  • Сајт Инфостуд.цом проглашен за један од пет најбољих у Србији

Према избору специјализованог компјутерског часописа ПЦ Пресс, наш сајт проглашен је за један од пет  најбољих сајтова у Србији у категорији „база знања“. Реч је о традиционалном избору овог листа чији се суд о квалитету сајтова и апликација заснива на мишљењу стручног жирија, гласова посетилаца и статистичким подацима о посети.  

Према избору специјализованог компјутерског часописа PC Press, наш сајт проглашен је за један од пет најбољих сајтова у Србији у категорији „база знања“. Реч је о традиционалном избору овог листа чији се суд о квалитету сајтова и апликација заснива на мишљењу стручног жирија, гласова посетилаца и статистичким подацима о посети.

У избору који носи назив „50 најбољих онлајн ствари у 2014. години“, сајт www.infostud.com нашао се у победничком друштву заједно са сајтовима www.edukacija.rs, www.it-akademija.com, www.sedmica.rs и www.britishcouncil.rs (који је проглашен за најбољи у Србији у овој области).

Занимљиво је и то што је Андроид апликација сајта Половни аутомобили, који се налази у власништву компаније Инфостуд, такође проглашена за једну од пет најбољих у Србији у категорији „Андроид апликације“.

Ову апликацију можете скинути овде.

Посао у Инспира групи

Погледај како је радити код нас и конкуриши на неку од отворених позиција, стипендију или праксу.

Упознај нас боље