Вести

Доносимо новости из Инспира групе.

Сајт пријемни.инфостуд.цом покренуо страницу са саветима студената за будуће бруцоше

  • Почетна
  • Вести
  • Сајт пријемни.инфостуд.цом покренуо страницу са саветима студената за будуће бруцоше

“Мој савет бруцошима је да се не заљубљују у своје колеге/колегинице. Верујте, ова чињеница је јако битна, из личног искуства, и искуства својих колега вам говорим.. Боље је само лепо се дружити и остати на тој дистанци, него мешати љубав и посао”, каже за Инфостуд једна студенткиња Грађевинског факултета у Београду.
Ово је само један од више од 200 различитих савета студената који су желели да поделе своје студентско искуство са матурантима како би им олакшали почетак студија или помогли да се одлуче за неки факултет. Циљ нове рубрике Савети студената на сајту prijemni.infostud.com је да будућим бруцошима пружи прилику да сазнају који метод учења саветују искусније колеге, који су најкомплекснији испити, колико су битни одласци на предавања или вежбе, како да се опскрбе свим потребним књигама и материјалима, какви су професори, шта да никако не раде током студија и још много занимљивих и корисних информација везаних за студентски живот.

Грађевинци без заљубљивања, а на праву уџбеници истих боја.

“Мој савет бруцошима је да се не заљубљују у своје колеге/колегинице. Верујте, ова чињеница је јако битна, из личног искуства, и искуства својих колега вам говорим.. Боље је само лепо се дружити и остати на тој дистанци, него мешати љубав и посао”, каже за Инфостуд једна студенткиња Грађевинског факултета у Београду.

“На правном факултету све књиге издаје факултет, и све су лепе и у истом тону и све истих графичких идентитета. Мало је монотоно, мени су све књиге на трећој браон боје – али истина, три нијансе браон”, закључује студент Правног факултета.

“Мора се ићи на вежбе из Ц-а. Ако се пропусти више од 3 – 4 вежби, професори праве проблем око потписа. Такође треба ићи на предавања из Анализе и Основа Електротехнике јер се добијају додатни бодови. Вежбе из анализе и дискретне су јако добре. Такође је обавезно одрадити лабораторијске из физике. Ако не одрадите све вежбе ни Бог вам не може помоћи, поручује студент ФТН-а из Новог Сада.

„Медицина је врло захтевна и оставља јако мало слободног времена за оне који хоће да је заврше у року. Сигурно да не може све да се постигне уз свакодневно излажење са друштвом” .

”Језик је таква материја да штребање не долази у обзир, али код општих предмета, понекад је и то неопходно. Наравно, готово увек је могуће преписати, али питање је колико то доноси користи на крају”.

Ово су само неки од више од 200 различитих савета студената који су желели да поделе своје студентско искуство са матурантима како би им олакшали почетак студија или помогли да се одлуче за неки факултет. Циљ нове рубрике Савети студената на сајту пријемни.инфостуд.цом је да будућим бруцошима пружи прилику да сазнају који метод учења саветују искусније колеге, који су најкомплекснији испити, колико су битни одласци на предавања или вежбе, како да се опскрбе свим потребним књигама и материјалима, какви су професори, шта да никако не раде током студија и још много занимљивих и корисних информација везаних за студентски живот.

У одељку „Савети студената” на сајтуprijemni.infostud.comмогу се прочитати савети студената са свих државних Универзитета и неких приватних Универзитета и факултета у Србији, а сви заинтересовани га могу пронаћи на адреси http://prijemni.infostud.com/saveti-studenata/ .

Notice: Undefined variable: tag_s in /home/inspira/domains/inspiragrupa.com/public_html/wp-content/themes/inspira/single.php on line 258

Посао у Инспира групи

Погледај како је радити код нас и конкуриши на неку од отворених позиција, стипендију или праксу.

Упознај нас боље