Вести

Доносимо новости из Инспира групе.

Виртуелни дани каријере и знања 2017

Ове године, уз стандардно велики број оглашених места на сајму, новина је да ће све компаније и огласи бити груписани у пет тематских капсула, ХоРеЦа, ИЦТ, Образовање, Трговина/Продаја и Финансије/Банкарство. Тако ће кандидати лакше проналазити огласе из одређених области које им одговарају, а осим могућности конкурисања, на располагању ће им, између осталог, бити и ливе цхат са послодавцима који су им интересантни.

Осми регионални сајам запошљавања и образовања „Виртуелни дани каријера и знања 2017.“, ове године биће одржан од 11. до 18. октобра, на адреси http://dankarijera.com/RS/. Као и претходних година, сајам се реализује у сарадњи сајта Послови.инфостуд.цом и образовних сајтова који су део „Инфостуд групе“, сајта https://www.moj-posao.net/ из Хрватске и Посао.ба из Босне и Херцеговине.

Сви они који траже посао, али и шансу да стекну прво радно искуство, могу посетити неки од „штандова“ на сајму и оставити биографија.

Ове године, уз стандардно велики број оглашених места на сајму, новина је да ће све компаније и огласи бити груписани у пет тематских капсула,HoReCa, ICT, Образовање, Трговина/Продаја и Финансије/Банкарство. Тако ће кандидати лакше проналазити огласе из одређених области које им одговарају, а осим могућности конкурисања, на располагању ће им, између осталог, бити и live chat са послодавцима који су им интересантни.

До овог тренутка пријављено је рекордних 29 послодаваца када је Србија у питању. Послодавци који ће наступити на сва три тржишта су за сада Addiko banka, Lidl i Lafodia Sea Resort, док ће само у Србији нове раднике тражити: Nordeus, Infostud, Delhaize, PZ Communications, Sitel SBA, Milšpet, Mercator C, Adria Media group, Raiffeisen, eFront, Nelt, Norma grupa, Naftna industrija Srbije, Comdata, Studio Moderna, Ubisoft, Hutchinson, Predstavništvo Joorney, Ernst & Young, Webcom / Callidus Cloud, Metro cash & carry, Fondacija SOS Dečija sela Srbija, Lafodia Sea Resort, Mitto Technologies, Credit Agricole banka, Unikredit banka i Global Engineering Technologies d.o.o..

Током сајма посетиоци ће моћи и физички да пристуствују панел дискусијама које ће се одржати у просторијама Стартит центра у Београду у суботу 14.10 од 11ч, током којих ће представници великих компанија које учествују на сајму говорити о позицијама које су намењене кандидатима без искуства, док ће представници ИТ сектора на другом панелу дискутовати о огласима и пријавама на јуниорским и сениорским позицијама. За протеклих 7 година сајам је имао преко 1 400 000 посета, а само прошле године је забележно рекордних 294 000.

Посао у Инспира групи

Погледај како је радити код нас и конкуриши на неку од отворених позиција, стипендију или праксу.

Упознај нас боље