Вести

Доносимо новости из Инспира групе.

Инфостуд добитник ПРизнања 2011

Компанија Инфостуд добитник је награде „PRiznanje“ за добру комуникацију и односе са јавношћу  у склопу пројекта „Виртуални дан каријера и знања“, коју је традиционално по 14. пут, доделило Друштво Србије за односе са јавношћу (ДСОЈ).

Компанија Инфостуд добитник је награде „PRiznanje“ за добру комуникацију и односе са јавношћу у склопу пројекта „Виртуални дан каријера и знања“, коју је традиционално по 14. пут, доделило Друштво Србије за односе са јавношћу (ДСОЈ).

Инфостуд је награду добио у категорији интегрисаних кампања, за виртуални онлине сајам који је одржан од 13. до 20. октобра прошле године, а одржаће се поново и на јесен ове године .

Награђени пројекат, Виртуални дан каријера и знања, представља 3D виртуални изложбени сајам који функционише путем Интернета и на којем се представиљају најуспешнији послодавци из региона који имају потребе за новим запосленима, али и едукативне установе од којих посетиоци могу сазнати све о могућностима обуке и професионалног усавршавања. Сајам који је компанија Инфостуд прошле године организовала у сарадњи са регоналним партнерима из Хрватске и Босне и Херцеговине, сајтовима MojPosao.net односно Posao.ba, одржао се на адресиwww.dankarijera.comи омогућио је интерактивну комуникацију између послодаваца и посетилаца, која је подразумевала брз и једноставан преглед отворених радних позиција, али и опуштен разговор са водећим људима из компанија и едукативних установа путем цхат апликације. На сајму се представило 37 компанија и 10 едукативних установа, а током недељу дана трајања посетило га је 125.000 јединствених посетилаца.

Поводом награде, Соња Кмезић, шеф сајта Poslovi.infostud.com и вођа пројекта за Србију, рекла је:

„Посебно је задовољство примити награду у овој категорији, не само зато што потврђује квалитет и добру сарадњу тима који је на истом радио, већ посебно због тога што се ради о пројекту који је за главни циљ имао да олакша и унапреди процесе запошљавања и образовања у Србији, као и да успостави интерактивнију комуникацију послодаваца и људи који траже посао. Истовремено, „Виртуални дан каријера и знања“ је повезивао регион као целину у економском смислу, кроз јачање међусобне сарадње компанија са ових простора, с’обзиром да смо сајам организовали са партнерским сајтовима Posao.ba из БиХ и MojPosao.net из Хрватске. Верујем да ће ова награда бити подстицај за даљи развој пројекта који заједно организујемо и ове године, те да ће и одзив послодаваца, као и број нових радних места – бити још већи.“

Иначе, на традиционалној манифестацији ДСОЈ-а, ПРијем, сваке године се додељују награде најзаслужнијима у пољу односа са јавношћу на нашим просторима и тиме се подстиче развој и достизање највиших стандарда у тој професији. На синоћној свечаности, награде су додељене у укупно 13 категорија, и то за најбоље комуникацијске кампање, пројекте и иницијативе, а међу награђенима били су и: McCann Erickson PR, Communis/Институт за ортопедско хируршке болести Бањица, Executive Group d.o.o. са клиијентима: MKarbo product, 3D0, 3D1са клијентима:3D23D3, 3D4, Агенција 3D5, ЈКП “Чистоћа” Нови Сад, Министарство здравља Републике Србије, као и Селена Пјешивац за најбољи академски рад “Др Драгутин Врачар”.

Посао у Инспира групи

Погледај како је радити код нас и конкуриши на неку од отворених позиција, стипендију или праксу.

Упознај нас боље