Вести

Доносимо новости из Инспира групе.

Почео трећи регионални Виртуални дан каријера и знања

  • Почетна
  • Вести
  • Почео трећи регионални Виртуални дан каријера и знања

Данас је на адреси www.данкаријера.цом, почео онлине сајам запошљавања и образовања – „Виртуални дан каријера и знања“ и трајаће све до 17.10.2012. Сајам организују Инфостуд и регионални портали за запошљавање посао.ба и мој-посао.нет.

Данас је на адресиwww.dankarijera.comпочеоонлине сајам запошљавања и образовања – „Виртуални дан каријера и знања“ и трајаће све до 17.10.2012. Сајам организују Инфостуд и регионални портали за запошљавање посао.ба и мој-посао.нет.

Посетиоцима овог јединственог сајма запошљавања и едукације, чија је једна од предности могућност обилажења штандова „из кућне фотеље“ у било које доба дана или ноћи, као и на претходном онлине сајму, представиће се најуспешнији послодавци из региона који имају потребе за новим запосленима али и едукативне установе, које ће посетиоцима приближити могућности додатног образовања и професионалног усавршавања.

Само неки од учесника на трећем „Виртуалном дану каријера и знања“ биће компаније:Japan Tobacco International, Mozzart, Telenor, IT Academy, Philip Morris International, Drey, Smith Micro Software, First Beat Media, Radio S, Zdravlje Actavis, Ernst & Young, i mnogi drugi


Сви они који траже нови или бољи посао, моћи ће да једноставно и брзо прегледају понуду отворених радних позиција излагача и пријавити се на иста, а путем чет-а разговарати са водећим људима из компанија и едукативних установа и сазнати све детаље о самом радном месту али и процесу селекције кандидата. С друге стране, послодавци могу лакше доћи до квалитетних радника са искуством, јер сајам не подразумева физичко присуство, те га могу посетити и запослени са радним искуством, који иначе немају прилике или времена да посећују стандардне сајмове.

Прва два Виртуална сајма запошљавања посетило је преко 255 000 људи, док је само на претходном онлине сајму посетиоцима понуђено преко 250 слободних радних места.

„Виртуални дан каријера и знања 2012“, ће медијски испратити Радио Телевизија Србије, Радио С, дневни лист Пресс и магазин Профит.

Notice: Undefined variable: tag_s in /home/inspira/domains/inspiragrupa.com/public_html/wp-content/themes/inspira/single.php on line 258

Посао у Инспира групи

Погледај како је радити код нас и конкуриши на неку од отворених позиција, стипендију или праксу.

Упознај нас боље